Şimdi Ara

Son Aldığın Champion Refund

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalar şimdi 440 rp vardı Geçen haftaki indirimle orianna almıştım Şimdi satın alma geçmişine gireyim dedim Refun haklarım normalde bitmişti ama bu oriannanın yanında İade Hakkı açık gözüküyor diğerlerinde iade edilebilir değil olarak gözüküyordu hatta şimdi iade ettim cassiopeia aldım indirimden son aldığın şampiyonu herhalde sınırsız şekilde refund etme hakkı gelmiş böyle bir konu varmıydı? ilk ben mi söylüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 23 Mayıs 2013; 15:59:21 >

• Sanmam böyle birşey olacağını biri doğrulayabilirmi giremiyorum şuan oyuna
  • Denemedim bilemem , bu şekilde bir uygulama olsa Resmi sitede Açıklanırdı , belkide Suistimal edilmemesi için Duyurulmamış olabilir.
  • Öyle bir şey var ise tüm şampiyonlar denenir,bence sende bugta kalmış.
  • Valla son aldığım championu refund edebiliyorum Orianna sattım cassiope onu refund edip bi daha aldım hatta :) ip ile alınan refund ediliebiliyormu onu denerim akşama 6300 olucak zaten bir hero alıp denerim
  • ben de orman çocuğu rumble iade edebiliyorum şu anda ?
  • başlık biaz tuhaf olmuş yani son aldığın şeyi iade etme hakkı açılmış desem iyi olur ama sadece rp ile alınan champiyonda denedim gerisini bilmiyorum belkide geçen haftadan itibaren alınan şeylerle başlamıştır dicem arkadaşın hesabında öneden alınan son şey verilmiyor mesela ya geçen hafta başladı ya da belli bir süre veriyorlar artık iade için son alınan şeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 23 Mayıs 2013; 16:13:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende geçen hafta ori aldım varus skin aldım ama hiçbiri refund olmuyo
  • Satın aldığın şampiyonu ile hiç oyun oynamamışsan o şampiyonu refund etme hakkı alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori- -- 23 Mayıs 2013; 16:29:00 >
  • 6 gün önce 487 rp ile aldığım varus iade edilebilir değil
  • hmmm tmm orianna ile daha oynamadım :D ondandırr....
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

hmmm tmm orianna ile daha oynamadım :D ondandırr....

hahhayt aydinlandik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha bende de iade edilmiyor. Daha yeni Gragas aldım (RP ile) bir de Fizz aldım (IP) ile. İkisi de refund edilmiyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.