Şimdi Ara

Son 6 Ay İçin Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısaca kendimden bahsetmem gerekirse 20 yaşındayım liseden mezun olalı 3 yıl oldu. Mezun olduğumdan beri sınava hiç çalışmadım, öylesine girdim. Bu 3 yıllık sürecin 2 yılı içerisinde garsonluk yaptım aileme yük olmamak adına. Bu korona illeti başladığından beridir evde geleceğimi düşünmekten kafayı yiyeceğim neredeyse. Forumda biraz araştırma yaptım kaynak önerileri vesaire için. İsteyeceğim şey belirli bir düzen oturtmuş arkadaşların ve daha önceden başarmış arkadaşların tavsiyesi çünkü gerçekten nasıl/nereden başlayacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Biliyorum 6 ay kısa bir süre ancak zararın neresinden dönsem kârdır benim için. Hedefim EA'da 20k-30k bandına yükselebilmek. YBS okumak istiyorum.

2019'daki TYT sonucum:
    Türkçe 21D - 7Y
    Sosyal 9D - 4Y
    Temel Matematik sadece 2 Doğru
    Fen Bilimleri aynı şekilde
    Sıralamam: 1m civarıydı
    Diploma Notum 60.90
    AYT girmedim.

Kötü bir anadolu lisesinden EA alanından mezunum, temelim yok gibi neredeyse.
    Bu zamana kadar aklım hep havadaydı hayatı keyfine, amaçsız bir şekilde eğlencesine yaşadım ancak kendimi çok kötü hissediyorum tüm bunlar için. Ailemin maddi durumu pek iyi değil onlara da yük olmak istemiyorum öte yandan. Bu 6 ay içerisinde ne yapıp ne edip başarmam lazım çünkü eğer yapamazsam hayatım daha da yokuşa gidecek. Lütfen bana nereden/nasıl başlamam, nasıl çalışmam gerektiği hakkında tavsiye verin, yardımcı olun.

• Up
  • Hocam EA 20-30k için önerim TYT ve AYT Mat ağırlıklı çalışmanız. Çünkü TYTden belirli bir şey yaptıktan sonra AYT Mat yapsanız, sonrasında ise AYT Türkçeden biraz paragraf çözseniz yaparsınız. Zaten bakarsanız görürsünüz ki genellikle başarılı sayısalcılar Mat ve TYT sayesinde 0 Edebiyatla, ea işaretleyerek 10k-5k arası yapmış oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.