Güzel bildiğiniz denemeleri yazabilir misiniz ? Not : Sadece kurumsal denemeleri çözdüm .4 kuruma gittiğim için tüm kurumsallari çözmüşumdur piyasadaki denemeleri önerirseniz daha güzel olur . Edit : 1- Rasyonel navigasyon tyt (6li) 2- Toprak tyt (5li) 3- 345 tyt (6li) 4- Bilgisarmal tyt (6li) 5- Miray tyt (3lu) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tkurtt -- 20 Nisan 2021; 18:38:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son 50 gün için deneme setleri

-
-
hazirana rasyonel+toprak+ 345 in son 2 denemesini sakladım. bu ara pusula miray pes 3lü(aşırı ii awk) çözüyorum
-
ya bende sen yazdın zannettim başlıgı görünce pü,4 tanede kuruma gitmezsin bu arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: O İTÜ BURAYA GELECEKya bende sen yazdın zannettim başlıgı görünce pü,4 tanede kuruma gitmezsin bu arada
Hocam sadece denemelere gidiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam özellikle AYT için en beğendiğiniz kurumsalları yazabilir misiniz ? Görünüşe göre birçok kurumsal deneme çözmüşsünüz.
-
Hocam bence kurumsalar 2021 de çok kötü neden derseniz fen de hep son konuları soruyorlar .Yani ÖSYM bu şekilde yapmıyor
Yanıt ve paylaşımin güzel olduğunu hatırlıyorum son zamanlarda girdiklerimden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tkurtt -- 20 Nisan 2021; 23:15:4 >
Evet o durumu ben de fark ettim. Cevap için teşekkür ederim. Ben de Endemik denemelerini beğeniyorum. 345 heralde 1 tane kurumsal deneme yaptı. Dershanede sadece birincisini olduk.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Silver TemrenEvet o durumu ben de fark ettim. Cevap için teşekkür ederim. Ben de Endemik denemelerini beğeniyorum. 345 heralde 1 tane kurumsal deneme yaptı. Dershanede sadece birincisini olduk.
Hocam onlar 2021 i daha çıkmadı diye biliyorum 2020 basım olabilir . Biz de olmuştuk ta 2020 idi
METİN
RASYONEL
PUSULA
345
AVANTAJ
TOPRAK
SONUÇ DERECE
-
345
rasyonel
3d
tanım 3lü (baya iyi)
krallar karması
-
Hocam bende işlerden aldım ilkini çözdüm ve cidden güzel pempe kapaklı bi deneme tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulan 3d, toprak,rasyonel(yarısı) erittik şimdi 345 ten başka bir şey kalmadı ne bok yiyecem şimdi.
Altın karma çözülür mü karrak bir deneme de olsa faydası var mı
Aga bu forumda herkes tytye girecek galiba ayt ile ilgili hiç adam akıllı öneri görmedim
pes3lü
sarmal veya pusula gibi mi
soru tipi zorluğu falan
-
Harbiden aga millet mezunluk icin yarışıyor sanki nsjsjwjsjsnnsj
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayt için öneriniz var mıdır arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X