Şimdi Ara

Son 4 yıldaki değişim - sekülerlik yükselişte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 4 yıldaki değişim - sekülerlik yükselişte

Dinin bir şekilde yasalarda etkin olmasını isteyenlerin oranı %51

Hiç bir şekilde yasalarda dinin etkili olmasını istemeyenlerin oranı ise %36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EbuSerkan -- 8 Ekim 2017; 12:21:20 >

• Bana sormadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dört yılda din olgusu üzerinden siyaset yapan partinin oyları düşmesi gerekiyor bu grafiğe göre.

• Akp sayesinde dinden sogudu millet dini bilmeyen yada zatif olan kimseler ulan bunlar hirsizlik yosuzlukla cocuk tecavuzculerini akliyarak nuslumansa ben bunlardan degilim diye cevreden duyuyorum

Akilli olan bunlarin yaptiginin muslumanlik degil dincilik oldugunu gayet iyi bilir

Isid de oyle geldi sacma hurafeler adi altinda islami kotuledi bunlarda hirsizlim haksizlikla kotuluyolar

Erbakani indirip kravatli imam lazim laflarini 2000 lerin basinda cok duyuyoduk amerka tarafindan

• Ve bu, akp sayesinde gerçekleşmiştir. Akp yüzünden dinden soğuyan,islamdan uzaklaşan birçok insan oldu. Sadece bunun vebali bile onlara yeter; çaldıklarını söylemiyorunm bile.

• Anket nerede yapıldı? Kaç kişi katıldı? Demografik dağıtımı nasıl? Hiçbir bilgi yok.

Anketler ile kendinizi avutmaya devam ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Anket nerede yapıldı? Kaç kişi katıldı? Demografik dağıtımı nasıl? Hiçbir bilgi yok.

Anketler ile kendinizi avutmaya devam ;)

Araştırmayı yapan dünyaca ünlü araştırma firması pew
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.