Şimdi Ara

SON 4 AY ÇALIŞARAK DERECE YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, geçen yıl fen lisesinden mezun oldum obp'm 89. bu yıl tekrar sınava hazırlanıyorum ama düzenli bir şekilde çalışamadım yine mecbur hayvan gibi çalışmam gerekecek.
    geçen yıl sıralamam sayısaldan 180K'ydı. şimdiki hedefim ise 3K.
    en son geçen hafta kulvar yayınlarının tyt'sinde 86,50 ayt'sinde 34,50 yaptım.

bu yıl haftada 6 gün spor salonuna gidiyordum ama artık bıraktım. dershaneye gitmediğim her vakit ders çalışacağım. sınava kadar olan süreçte ve sonrasında sonuçlar açıkladığında buraya gelip nereden nereye çektiğimi yazarım. umarım birilerine umut olabilirim.

şimdi hayatın gerçeklerine gelirsek ilk 10 bin bayağı zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yanlış anlaşılma olmasın kulvar çok zor bi denemeydi en azından benim giridğim ve forumda da konusu açılmıştı zaten zorluğuyla alakalı.biraz ayt yüklense yapılabilecek bi sıralama.

80 net yapan adam boş adam değildir o sınavda yanlış anlaşılma olduysa konu sahibinden özür dierim kusara bakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 23 Şubat 2020; 18:14:45 >

Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam durumlar iyi galiba. İsyan konusu açmıyorsun ağlamıyorsun artık. Başkaları ile de dalga geçiyorsun. Durumun çok iyi olmalı.

Orijinalden alıntı: Cube00

Hocam durumlar iyi galiba. İsyan konusu açmıyorsun ağlamıyorsun artık. Başkaları ile de dalga geçiyorsun. Durumun çok iyi olmalı.
    hocam adam kulvarın denemesinde 80 net yapmöış bu ne demek haberin var mı ? kulvar yayınlarını bilmiyorsun galiba.

ben mesajımı ciddi niyetle söyledim. ha sen arkasında bi art niyet arıyorsan bilemem. bu kadar kötü düşunmenin bi faydası yok.hemen fitne fesat çıkarmaya bukadar meyilli olma.Ha benim durumumda seni hiç alakadar etmez sen kendi netine kendi sonucuna bak. seni buakdar kızdıracak ne yapmış olabilirmki lafımın altında birşey arıyorsun?.

dediğim gibi sen kendi netine bak ben kendi netime,sonucuma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 23 Şubat 2020; 18:15:21 >

Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz.
  • gerçekten dediğin gibi hayvan gibi ve düzenli çalışırsan ilk 20 bini zorlarsın hocam
    Ash Burz-Durbagu burzum-ishi
    Daghburz-ishi makha gulshu darulu.
    Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Altı üstü bayadır ağlayıp isyan etmiyorsun durumlar düzeldi galiba dedim ne büyüttün bu kadar :D işine bak hadi kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cube00

Altı üstü bayadır ağlayıp isyan etmiyorsun durumlar düzeldi galiba dedim ne büyüttün bu kadar :D işine bak hadi kolay gelsin
    işine bakması gereken ilk önce sensin.

dalga geçeceğim bi durum yoktur ortada.

neyse. uzatmaya gerek yok

• kanka hikayemiz aynı insallah yaparız :D

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.