Şimdi Ara

Son 26 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 30-100k arasında çok fena yığılmalar olacak.Sınavdan sonra kritiğini yaparız.

Pes etmek yok.Okyanusa ulaşmak istiyorsanız ; göllerin gülmelerine, denizlerin alaylarına aldırış etmeyin.Bu seneki sınav maratonunun nasıl geçtiğini hala kimse tam olarak kavramış değil, çok sürpriz şeyler olacak.Sınav kolay da gelse zor da gelse kimsenin umurunda olmayacak, önemli olan sıralama. Sınav sonuçlarını görünce keşke daha çok çalışsaydım demek istemiyorsak bu geceyi de teknofem videosu izleyerek kapatın.

Hocalara geldik 101 soruda YGS serisini başlattı.Her gece bi video izleseniz sınava kadar biter, en azından izlemedim demezsiniz.

Son 26! Devam !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 15 Şubat 2016; 17:55:20 >

• Up
  • Bugün de yatayim de yarın çalışırım
  • Lysden çıkalım sana bi öğle yemeği ısmarlarım helalinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence zaman kaybı o 101 soruda videoları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krmngtrncxl K kullanıcısına yanıt
    hocam neye dayanarak bunu söylüyorsun ? yanlış anlama izlemedim henüz . Niyetim var ama faydasız sa vazgeçecem
    neresi zaman kaybı ? mis gibi tekrarını yapmış oluyorsun daha ne
  • 2 saat sürüyor sorulara baktım hiçte tekrar amaçlı değil tekrar için onun yerine iki bölüm denemesi çözmek daha mantıklı sorulara bakarsanız anlayacaksınız ha tabi zamanım var herşey yolunda gidiyor diyorsanız tabikide izleyin yararı olur

hocam videoyu çarpı 1.5 çarpı 2 hızına alın öyle bakın . daha bende bakmadım gerçi ama bakmayı düşünüyordum tekrar için . veya xl videoları izlerim bak onlar çok daha iyi
  • 2015-2016 döneminin dh ygs-lys tayfası bu adamı unutmasın. Foruma çok katkısı olan bir adam.
  • Teşekkürler hocam Allah Razı olsun
  • Oturdum survivor izliyorum baya psikolojim bozuldu herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı beyler ama ben uyuyup sabah kalacağım

2015 YGS Fen sorularını gördün mü bilmiyorum, çok daha fazlası var o videolarda.En azından fen için, matematik kısmı da fena sayılmaz.

Coğrafya, Türkçe'yi bilemem.Özellikle biyoloji soruları çok güzel, her biri sınav sorusu niteliğinde.

Zaten indirin videoları kütüphanede izleyin demiyorum, gece yatmadan müzik dinleyerek uykuya dalacağına bunları izleyerek uykuya dal.Mis gibi tekrar olur, inan bana ÖSYM feni o sorulardan çok çok daha kolay.
  • Doğrudur hocam tmyim fen hakkında yorum yapamam ama coğrafya dinlemeyi düşünenler düşünmesin :) ha tabi iyi bir seviyede olanlar için diyorum yoksa gayet öğretici olabilir ama hani atıyorum coğrafyada max 1-2 yanlış çıkaran adama bi katkısı olmaz

• adamlar yapmış sağlam bir biçimde ama özellikle goemetride gereksiz (kişisel görüşüm ) kasılan sorular var am genel olarak coğrafya kolay ya ben fullediğim için yada klasik sorular soruyorlar mat biyoloji kimya fizik baya iyi cümletten hayırlı geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.