Şimdi Ara

SON 2 SAAT GG HİREMCO X1 UYDU ALICISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toptancı bir tanıdığım dükkanını kapattığı.Yanına uğradım ve bir adet hiremco x1 aldım.Ve aldığımdan beri hiç kullanmadım ihtiyacım olmadı.Çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için daha bugün kutusunu açtım ve çalıştırdım.Sonra aynı şekilde kutusuna koydum.Kutu içeriği full.Kullanma klavuzu, 3xrca görüntü ve ses kablosu,kumandası ve cihaz.
    Ben şuanda hiremco x3 kullanıyorum ve gayet memmnunum menüsü felan her şeyi x1 ile aynı.Uydudan paylaşımlı bir cihazdır ve güncelleme türksat uydusu üzerinden yapılır.Evde 3lü multifeed var thor sirius ve hotbird.Cihaz thordaki nagravision şifreli tüm kanalları çözüyor.Thor uydusu zaten her şey için yetiyor.Film,müzik,spor,belgesel,adult vs. En güzel yanlarından biride bu bence, elle key girme yada softcam atma derdi yok keyler değiştiği anda otomatik olarak güncelliyor cihaz..

iletişim:PM yada 05068829500 izmir basmanede ikamet ediyorum.çankaya konak civarına elden teslim,diğer illere kargo alıcıdan olmak suretiyle gönderi yapılır

http://urun.gittigidiyor.com/SEOUL-HIREMCO-X1-SIFIR-FULL-KUTU-1TL_W0QQidZZ26646226

SON 2 SAAT  GG  HİREMCO X1 UYDU ALICISI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driver8055 -- 28 Nisan 2010; 12:45:11 >

• pm
  • Cevaplandı. Satışa devam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.