< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Son 69 [ Hedef 10 bin ] l @heimdall (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
bayadır iyi gidiyosun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Program baya dağınık geldi gözüme hocam. Konuları bitirdiniz de ufak tekrarlar mı yapıyorsunuz diye düşünüp ilk mesaja baktım. Ama o durumda değilmişsiniz.
9.30saati dolu dolu geçirmişsiniz ama çok da savrulmuşsunuz o dersten o derse...
Konu eksiğiniz çok olduğu için belki böyle yapıyorsunuzdur bilemeyeceğim
Kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah kaçta kalkıyorsunuz?
-
Şimdiye kadar hiçbir zaman program yapmadım. Doğru dürüst ders çalıştığım da söylenemez. Konu videosu izlerdim sadece. O konunun mantığını kendim anlamaya çalışırdım. Kendim deneme yanılma vs yapardım. Yanlış olabilecek tezler bulup onları çürütürdüm. Bütün konuları kendi mantığıma uydurdum. Hiçbir zaman ezber yapmadım. Yapamam da zaten. Bu dediklerimi de günde en fazla 3 saat falan yapardım. Her gün de çalışmadım. Sene boyu neylerim 90+ tyt 60 ayt civarıydı. Sınavda talihsizlik olmasa 25k civarı yapardım. Ders çalışmadığım için pişman değilim. Yine sınava girsem yine çalışmazdım. Çalışsam ne depilecekti ki? İstanbul üniversitesi yerine belki itüde olacaktım. Çok da önemli değil. O kadar takmaya değmez
evet biraz karisik hocam.nisana kadar konularin buyuk bir kismini halletmeye calisiyorum.
ondan sonrasi deneme agirlikli olacak
bu saatlerde kalkiyorum
Başarılar hocam
-
-
kanka giremezsin bosver
senin yapacagın max 100k sayısalda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"En doğru" yorum budur. Başarılar dostum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Son seksen 8
netlerine göre hedefin çok uçuk kalıyorsa az,
şu an hedefine 3/5 yaklaştıysan gayet yeterli bir süre kanka
TYT biraz sıkıntılı ama halledeceğim
selam 15 günlük aranın ardından yeniden geldim.kendime bu süre zarfı için program hazırlamıştım.edebiyat ve birkaç deneme eksik çözmemin dışında hepsini gerçekleştirdim diyebilirim
artık sosyale ağırlık vermeye başladım.hedefim 33+
ayt matematikte ise analitik geometrinin zor sorularında tıkanmaya başladım.apotemi fasikülünü kenara atmıştım yeniden gün yüzüne çıkarma vakti geldi.diğer konularda problemim yok.bazen ilk 10 soru zorluyor
bugün endemik tyt genel çözdüm.çok rezalet bir deneme kesinlikle tavsiye etmem.dengesiz hazırlanmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EBE26E5C -- 5 Nisan 2023; 21:35:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X