Şimdi Ara

Son 69 [ Hedef 10 bin ] l @heimdall (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
8
Favori
5.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya yazıyorum, 5 ay sonra Anadolu hukuk fakültesi öğrencisi kendisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konu calısmaktan bayılcam yemin ederim

Son 69 [ Hedef 10 bin ] l @heimdall
  • bayadır iyi gidiyosun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Program baya dağınık geldi gözüme hocam. Konuları bitirdiniz de ufak tekrarlar mı yapıyorsunuz diye düşünüp ilk mesaja baktım. Ama o durumda değilmişsiniz.

9.30saati dolu dolu geçirmişsiniz ama çok da savrulmuşsunuz o dersten o derse...

Konu eksiğiniz çok olduğu için belki böyle yapıyorsunuzdur bilemeyeceğim

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah kaçta kalkıyorsunuz?

• Şimdiye kadar hiçbir zaman program yapmadım. Doğru dürüst ders çalıştığım da söylenemez. Konu videosu izlerdim sadece. O konunun mantığını kendim anlamaya çalışırdım. Kendim deneme yanılma vs yapardım. Yanlış olabilecek tezler bulup onları çürütürdüm. Bütün konuları kendi mantığıma uydurdum. Hiçbir zaman ezber yapmadım. Yapamam da zaten. Bu dediklerimi de günde en fazla 3 saat falan yapardım. Her gün de çalışmadım. Sene boyu neylerim 90+ tyt 60 ayt civarıydı. Sınavda talihsizlik olmasa 25k civarı yapardım. Ders çalışmadığım için pişman değilim. Yine sınava girsem yine çalışmazdım. Çalışsam ne depilecekti ki? İstanbul üniversitesi yerine belki itüde olacaktım. Çok da önemli değil. O kadar takmaya değmez

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt

evet biraz karisik hocam.nisana kadar konularin buyuk bir kismini halletmeye calisiyorum.

ondan sonrasi deneme agirlikli olacak

• bu saatlerde kalkiyorum

• Başarılar hocam

• ayt matematikte çok bir arızalı konum kalmadı.bazen ilk 10 soru zor olabiliyor.pkobu zaten eledim

bu aralar apotemi fonk,trigo ve analitik fasikülüne yoğunlaşmayı düşünüyorum

ayt mat denemeleri için daha erken.zaten 2-3 tane kaliteli deneme var.onları da nisan sonu gibi çözmeye başlarım

şu an tam sb ve fasikül eritmelik zaman

• kanka giremezsin bosver
    senin yapacagın max 100k sayısalda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "En doğru" yorum budur. Başarılar dostum.

• biyoyu kalıtım harici bitirdim.not çıkarmıştım bunları okur arada da branş çözerim

kimyada ise en son asit-baz-tuz çalışıyordum.biraz flu kalınca bıraktım.2-3 güne tekrardan başlarım

fiziğe de en kısa sürede başlayacağım.fizik tam benlik ders sıfır ezber sadece mantığa dayalı

tarihe fazla yüklenmeye başladım.bayağı konu duruyor

ayt matta eyüp hocanın mini deneme listesindeki soruları çözmenizi öneririm.çok iyiler

• sosyalde coğrafya ve felsefeden çok net kaçıyor.çözdüğüm denemeden mi bilmiyorum ama salt bilgi sorusu yazmışlar.sinir oldum

barış çelenk ayt mat denemesi çözeyim dedim hem çok zor hem de video çözümleri yok.alacak olan varsa tavsiye etmem

denemeleri berbat genel olarak.hatalı soru da fazla

ayt mat sbsi var bu iyi ama

ayt tarihi de baştan ramazan yetginden dinleyip günlük tekrar yapmaya karar verdim

kolaya kaçayım derken iyice s*çıp sıvadığım için adam akıllı baştan çalışacağım

• ramazan yetginle tarih fazla vakit alıyor ama yapacak bir şey yok.nisan ortasına kadar sağlam bir şekilde bitiririm

edebiyata da nisanda başlayacağım.

bıyıklıdan tyt-ayt matı x2.5ta izleyip pdflerini de çözerek tekrar etmeyi düşünüyorum.

bu adam konuların mantığını iyi veriyor.

bu sabah fiziğe de başlıyorum.diğer iki dersi branş + okuma ile götürürüm

• Son seksen 8

• maroonedd kullanıcısına yanıt

netlerine göre hedefin çok uçuk kalıyorsa az,

şu an hedefine 3/5 yaklaştıysan gayet yeterli bir süre kanka

• TYT biraz sıkıntılı ama halledeceğim

• selam 15 günlük aranın ardından yeniden geldim.kendime bu süre zarfı için program hazırlamıştım.edebiyat ve birkaç deneme eksik çözmemin dışında hepsini gerçekleştirdim diyebilirim

artık sosyale ağırlık vermeye başladım.hedefim 33+
    ayt matematikte ise analitik geometrinin zor sorularında tıkanmaya başladım.apotemi fasikülünü kenara atmıştım yeniden gün yüzüne çıkarma vakti geldi.diğer konularda problemim yok.bazen ilk 10 soru zorluyor

bugün endemik tyt genel çözdüm.çok rezalet bir deneme kesinlikle tavsiye etmem.dengesiz hazırlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EBE26E5C -- 5 Nisan 2023; 21:35:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.