son 6 aya girmiş bulunmaktayız.haziran'dan kasım'a kadar ki sürede işe girmem dolayısıyla ders çalışamadım. halbuki aklımda güzel planlar vardı.fakat geçmişe takılı kalmayacağım.yapabileceğimin en iyisini yapmaya gayret edeceğim ticaret lisesinden mezunum.bu yıl ikinci mezun senem. 12.sınıfın sonunda üslü sayıları bile bilmeden sınava girmiştim.sınavı sallayıp çıktım ilk mezun senemde ise kızlarla aram çok iyiydi.ocak ayına kadar eve doğru dürüst girmiyordum.geldiğimde ise birkaç saat matematik çalışıp takılıyordum bu yıl ise kasımın ortasından beri herkesle iletişimi kesip tamamen eve kapandım. umarım hep birlikte başaracağız.herkese bol şans - 2021 yks sonucu - ![]() - 2022 yks sonucu - ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EBE26E5C -- 8 Nisan 2023; 6:43:34 > |
Son 69 [ Hedef 10 bin ] l @heimdall

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
başarılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başarılar diliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başarılar hocam , kararlılığınızı tebrik ederim .
Hocam maalesef başarmanız çok zor gözüküyor.
-
tesekkurler arkadaslar size de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başarılar
-
-
-
-
-
Başarılar hocam gayet iyi gidiyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
başarılar hocam
-
teşekkürler sana da
-
-
Kolay gelsin hocam, iyi ilerliyorsun
iyi mi kötü mü sınav belgesini görünce belli olacak
teşekkür ederim
-
hocam hedef nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Buraya yazıyorum, 5 ay sonra Anadolu hukuk fakültesi öğrencisi kendisi.
|
Benzer içerikler
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- goodnotes fiyat
- elit karma video çözüm
- 2022 msü cevap anahtarı
- ayt fizik deneme önerileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X