Şimdi Ara

Son 1 yılda oyuncu menajerlerine ödenen paralar [PL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 yılda oyuncu menajerlerine ödenen paralar [PL]

• Adamların menajerlere ödedikleri paralarla biz takım kurup bunlarla mücadele etmeye çalışıyoruz :)
  • hani pogbanın menajeri 25 aldıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

hani pogbanın menajeri 25 aldıydı

hocam o yuro bu sterlin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batshuayi , Kante, David Luiz , Marcos Alonso

4 oyuncuya 25 milyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Batshuayi , Kante, David Luiz , Marcos Alonso

4 oyuncuya 25 milyon

sadece yeni transfer olunca mı menajere para ödeniyor ?
  • Bourne o kadar odemedi diye biliyorum , yaptiklari net spend o kadar bile degildir. Lewis cook menajeri ne kadar alabilir agbi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Azpilicueta ve Willian dışında sözleşme yenileyen de yok . Menajerlik ücretlerinin büyük kısmı transfere gidiyor diye o şekilde yazdım
  • Manchester United; Pogba, Mkhitaryan, Bailly; Ibrahimovic ve Mourinho için sadece 19 milyon pound (23 milyon euro) verdi ha?

Yapmayın abi. Mino Raiola sırf 25 milyon euro aldı ManU'dan. Juventus biz bie kuruş vermeyiz diye rest çekti hatta. Liste yanlış ve hatalı. Bi gerçeklik payı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menejer nasıl olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Manchester United; Pogba, Mkhitaryan, Bailly; Ibrahimovic ve Mourinho için sadece 19 milyon pound (23 milyon euro) verdi ha?

Yapmayın abi. Mino Raiola sırf 25 milyon euro aldı ManU'dan. Juventus biz bie kuruş vermeyiz diye rest çekti hatta. Liste yanlış ve hatalı. Bi gerçeklik payı yok.

Gectigimiz aylarda, Marottanin Comanla ilgili aciklamalarini okurken, Pogbayla ilgili bölümü de hatirliyor gibiydim. Raiola, Pogbayi Juveye getirirken, belli bir rakam üzerine satarsa, Juve belli bir rakami kendisine söz vermis. Saniyorum, Raiolanin menajerlik parasini Juve ödedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.