arkadaşlar son 1hafta kala tm olarak dershanede kredisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum fazla kresini harcamam en fazla 50 harcarım
quote:Orijinalden alıntı: zaqican arkadaşlar son 1hafta kala tm olarak dershanede kredisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum fazla kresini harcamam en fazla 50 harcarım Sene başında dershanenin verdiği teknofem kartını hiç kullanmadım. Yarın bana hatırlatırsan kodu gönderirim sana. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: #Ramazan quote:Orijinalden alıntı: zaqican arkadaşlar son 1hafta kala tm olarak dershanede kredisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum fazla kresini harcamam en fazla 50 harcarım Sene başında dershanenin verdiği teknofem kartını hiç kullanmadım. Yarın bana hatırlatırsan kodu gönderirim sana. merhaba hala krediniz varsa bende kullanabilir miyim çok ihtiyacım var şu an
quote:Orijinalden alıntı: tuu quote:Orijinalden alıntı: #Ramazan quote:Orijinalden alıntı: zaqican arkadaşlar son 1hafta kala tm olarak dershanede kredisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum fazla kresini harcamam en fazla 50 harcarım Sene başında dershanenin verdiği teknofem kartını hiç kullanmadım. Yarın bana hatırlatırsan kodu gönderirim sana. merhaba hala krediniz varsa bende kullanabilir miyim çok ihtiyacım var şu an O mesajımdan sonra bir arkadaş mesaj atmıştı ben de ona verdim.
quote:Orijinalden alıntı: #Ramazan quote:Orijinalden alıntı: tuu quote:Orijinalden alıntı: #Ramazan quote:Orijinalden alıntı: zaqican arkadaşlar son 1hafta kala tm olarak dershanede kredisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum fazla kresini harcamam en fazla 50 harcarım Sene başında dershanenin verdiği teknofem kartını hiç kullanmadım. Yarın bana hatırlatırsan kodu gönderirim sana. merhaba hala krediniz varsa bende kullanabilir miyim çok ihtiyacım var şu an O mesajımdan sonra bir arkadaş mesaj atmıştı ben de ona verdim. tamam çok teşekkürler yine de :) eğer haberiniz olursa bu konuyla ilgili bana haber verin lütfen teşekkürler :)