try-x +111111111 bu arada salak gibi konyada sinemaya gidip fredy vs jason i seyrettim kendimden utanıyorum
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Koray08</i> <br />matrix <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yanlış foruma yolladınız herhalde bu cevabı..gelmiş geçmiş en iyi filmi sormamış arkadaş..[angry]
Bu konudaki yeni favorim Daredevil ne saçma bir filmdir o yaw!! [:(!]
Bir kaci eskilerden ama yinede yazayım. postman, existence, Gods and generals, biker boys, *** and the holy grail diye ismini tam hatırlamayamadıgım bir film vardi, felaket ötesi kötüydü. Mission impossible 2de berbatti,
Bu arada 28 day later fena film degil, gerilim filmlerinden hoslananlar sevecektir.
Arkadaşlar ben dün The Human Stain (İnsan Lekesi) adlı filme gittim. Sakın haa kadroya kanıp uğramayın derim. Sinemada para verip uyuyacağınıza evinizde rahat rahat beleşe uyuyun daha iyi. Çok radikal bi zevkiniz varsa onu bilemem ama, berbat bi filmdi diyebilirim ki, bunu diyen ben bi hopkins hayranıyım...
benim son 1 ay içinde izlediğim en saçma en berbat film "Along Came Polly (polly gelince)".. Ben stiller'de hep aynı tarz filmler yapar oldu, ezik erkek rolünde sürekli aksilikler peşini bırakmaz ama filmin sonuna doğru şöyle bi kendine gelip son kozunu oynar ve golü atar pehh [dry].. birde Monalisa Gülüşü'nü sakın seyretmeyin, Julia Roberts bile kurtaramamış filmi, klasik öğretmen öğrenci çekişmesi, bi de sürekli evlenmeyi düşünen kız öğrencilerin bayık muhabbetleri..[oo]
son 1 ay içinde seyrettiğim en matrak filmi de yazayım yeri gelmişken, Eddie Murphy'nin oynadığı "I spy (ben casusum)" filmi.. vcd'de seyrettim, sinemalarda yoktur herhalde
Dark water filmini izledim geçenlerde berbat tı
equilibrium berbattı matrix in golgesinde okadar kalmışki filmin sloganında MATRİX İ UNUTUN diyoooooo[wand]
Kesinlikle bir daha izlemeyeceğim filmler
28 Days Later : maymun oluyor insan izlerken. Final Destination : Bir müslümana ters bir film House Of The Dead : Rob Zombie nin yaptığı filmden ne beklenir.
İzlenmesi gerektiğini düşündüğüm eğlenceli filmler
Pirates Of The Carabbian : Komik , neşeli ve eğlenceli Analyse This & Analyse That : Robert De Niro oynuyor.Tam bir Başyapıt.
son zamanlarda izlediğim en berbat film önerimi değiştiriyorum; TUTKU.. bir film bu kadar ağır ilerleyebilir.. film diye sinemaya gelmesi bile hata.. kliselerde eğitici/uyutucu bir program olarak yayınlasınlar daha faydalı olur..
Underworld ----blade in basit bir taklitiydi----
human stain diyince aklıma geldi..nicole Kidmanın "yaş günü kızı" filmi var ya...aman allahım bu kadar kötü bir film olabilir.. ofilmden beri nicole kidman var diye her filme atlamıyorumm...
the human stain. sakın kadroya kanıp gitmeyin. evde uyuyun daha iyi..
cold mountain hiç bekledigim gibi degildi.cok kotuydu. Belkide divx i olmasına ragmen arkadasların zorlamasıyla sinemada izlediğimden oyle gelmişte olabilir.
GOTHIKA...İzlemeyin kesinlikle..lanet olsun one öle delirdim
Halka 2
.
Mystic River
.
Ölüler ülkesi uzak durmanızı tavsiye ederim yok ben sıkılmadım bu zombi filmilerinden illede izlicem diosanız gidin 28 gün sonrayı izleyin
quote:
Orjinalden alıntı: soursoul
Ölüler ülkesi uzak durmanızı tavsiye ederim yok ben sıkılmadım bu zombi filmilerinden illede izlicem diosanız gidin 28 gün sonrayı izleyin
MÖ 2000 lerde açılan bu konuyu hortlatmanın alemi ne?