Bu sezon özellikle 4-5 tane var bunlardan.. Hep aynı taktik, aç yeni üyelik, her şeye söv.. Oyuncu yönetim takım antrenör.. Bunlar kim? Ne yapıyorsunuz siz ki?
Yönetim buna bir çözüm bulacak mı? Kendi adıma rahatsızım, objektif, bilinçli olarak yorumlamıyorlar..
Yönetim zaten ciddiye almıyor, en güzelini yapıyor.Hata bizde.
Zamanı geldiğ! up!
7-8 senedir forumdayım. Ne troller gelip geçti. Ama bundan 3-4 sene öncesine kadar bu kadar kötü değildi bölüm. son 2 senedir de millet yorum yapmak için değil sadece trollemek için geliyor.
Aynaya Bakınca Fikret Orman Doğru Yolda İşte Kanıtı
1 - Julien Escude 2 - Tomas Sivok (Eğemeni kaybedince sivokla yüksek fiyattan ant. imzalandı) 3 - Pedro Franco 4 - Ramon de Moraes Motta 5 - Gökhan Süzen 6 - Serdar Kurtuluş 7 - Mehmet Akgün 8 - Uğur Boral 9 - Gökhan Töre 10 - Sezer Öztürk 11 - Sinan Kurumuş 12 - Kerim Frei Koyunlu 13 - Ömer Şişmanoğlu 14 - Michael Eneramo 15 - Dentinho 16 - Mamadou Niang 17 - Allan McGregor
Bu 17 kişiye ödenen ücreti bilen var mı ?
Mevut yönetimi gereksiz yere eleştirenler olabilir, bu onları forumdan uzaklaştıracağımız anlamına gelmez. Yorumunu beğenmediğiniz kişileri bloklayın gitsin bu kadar basit.