Arkadaşlar koloni gemisi yaptım boş koordinata yolluyorum 240.000 karanlık madde istiyor bu da neredeyse 50 lira civarı nedir bu böyle ? Hangi koordinata gönderirsem göndereyim karanlık madde istiyor.Bir bilgisi olan var mı?
bir bilgisi olan yok mu beyler ???
bilen yok mu beyler ?
sorunu çözdüm beyler yanlışlıkla iskan et e basıyormuşum
Çözmüşsün gerçi ama yinede yazayım. Astrofiziği açıp kademe basmak gerekiyor. Ayrıca her bir sömürge için +2 astro basmak lazım.
Astrofizik en son 7 deydi zaten. Sonra da oyunu bıraktım çekilcek dert değil
quote:
Orijinalden alıntı: frenzy
Çözmüşsün gerçi ama yinede yazayım. Astrofiziği açıp kademe basmak gerekiyor. Ayrıca her bir sömürge için +2 astro basmak lazım.
Astrofizik açmazsam ilk sömürgemi alamıyor muyum koloni gemisini basınca? Oyuna uzun bir aradan sonra Nekkar ile döndüm de. Eğer öyleyse şuan filoya devam edeceğim.
Astrofizik açmazsam ilk sömürgemi alamıyor muyum koloni gemisini basınca? Oyuna uzun bir aradan sonra Nekkar ile döndüm de. Eğer öyleyse şuan filoya devam edeceğim.
Evet malesef alamıyorsun. Koloni gemisini açıp bir koloni almaya yollasan bile şu hata veriyor:
Bilgilendirme Dikkat! Şuan daha fazla gezegen kolonileştiremezsin. Her sömürgenin başarılı yerleşimi için yeterli düzeyde astrofizik araştırması gerekmektedir. Filoları yinede yollamak istiyormusun? Evet - Hayır
Evet desende bir şey olmuyor. Filoya devam.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pergamonist
quote:
Evet malesef alamıyorsun. Koloni gemisini açıp bir koloni almaya yollasan bile şu hata veriyor:
Bilgilendirme Dikkat! Şuan daha fazla gezegen kolonileştiremezsin. Her sömürgenin başarılı yerleşimi için yeterli düzeyde astrofizik araştırması gerekmektedir. Filoları yinede yollamak istiyormusun? Evet - Hayır
Teşekkür ederim cevap için. Boşuna uğraş vermiş oldum. Çok değişmiş ben oynamayalı. Biraz araştırayım başka neler var.
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkür ederim cevap için. Boşuna uğraş vermiş oldum. Çok değişmiş ben oynamayalı. Biraz araştırayım başka neler var.
Rica ederim. Evet bende en son Evren 18 yeni açıldığında oynamış, filo yatınca bırakmıştım. O zamandan bu zamana epey şey değişmiş. Bende Leo'da oynuyorum. Anasayfada soru işareti imgesinde görevler var onu yapmanı öneririm. Ayrıca hergün tüccar bölümünden ithalat / ihracata girerek belirsiz içeriklere sahip konteynırlara ham maddeler karşılığında satın alabiliyoruz. Hergün kaçırmamanı tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme