Şimdi Ara

somsung not 9 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba samsung not almayı düşünüyorum ama güncelleme yok 1 buçuk sene oldu. whapsap youtub gibi programlarda destek kesermi? bu telefonu alsam beni 2-3 yıl götürse yeterli... sizce nasıl alınırmı ağır kasma varmıdır?




  • 2-3 yıl götürür normal şartlarda. WhatsApp Youtube falan desteği 5 seneye kadar bitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın performasından, yazılımsal sorunlara ve en önemlisi güvenlik açıklarını kapamada güncelleme şart. Giriş seviyesi telefonlar bile android 12 ile piyasaya çıkmışken. Sürüm yükseltme batarya değiştirmeye benzemez. Tercih sizin, bizim değil sizin tercihiniz önmeli.

  • ben bunu arkadaşa alıcam 3500 de buldum biyerde. temiz cihaz sorunsuz bir tek takıldığım nokta işte güncellemeden dolayı yn uygulamaların çalışıp çalışmıyacağı. arkadaşım da sahibindeni çok kullanıyor işi gereği ve video çekiyor telefonda görüntü ses boğuk gelmesin yeter onun için. mesela casper ın yeni telefonu casper via x30 denedik sesli ortam videolarında boğuk ses karıştırıyor araya. ama bu not9da yok gayet iyi ses ve güzelde görüntü veriyor. o yuzden mahçup olmamak için araştırayım dedim

  • plukod kullanıcısına yanıt
    Android'in iOS karşısında hezimete uğradığı güncelleme konusu aynı şekilde eski sürümlere uygulama geliştiricilerinin mecburen daha uzun süre destek sunması şeklinde dönüş yapıyor kullanıcıya.

    Whatsapp ve çatısındaki Meta uygulamaları uzun süre destek alır. Çoğu banka uygulaması Android 5.0'a kadar işletim sistemlerini destekliyor. Whatsapp bildiğim kadarıyla hâlâ Android 4.1'e destek veriyor.

    Gayet kullanırsınız Note9'u. Dönemine göre güzel bir telefon ve 3500 TL gibi bir fiyata daha iyisini de bulamayacaksınız. Cihazda 6GB RAM var, eski telefonlar genelde RAM konusunda kullanıcıyı krize sokar ama bu telefon eski bir Android telefondan beklenecek en iyi performansı sunuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Video ve performans konusunda bahsettiğiniz fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan biridir. Zamanının amiral gemisi cihaz temizse o fiyata tercih edilebilir.

  • Ön siparişle almıştım hala kullanıyorum zaman zaman oyun da oynuyorum her işimi görüyor bence en güzel note serisi bu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.