Şimdi Ara

SOlotop ryze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Attığım en son maçta ben bir şeye bakmaya giderken o bana ryze seçmiş oyun bende solotp oynucaktım bir baktım ryze dedim kesin akybetçez bide karşımda mundo vardı ilk skarner ganka geldiğinde aldım sonra mundoyu öldürdüm sonra tekrar öldürünce kasıldım ama bottaki soraka ve twicth bu arada twicth fb verdi hatta o kadar komikki gitti turetın altında daldı herkez sövdü felan bunlar sonra dahahda feedledi 0/5 oldu twicth felan daha dakka 6-7 üstelik bende gittim ltopu bıraktım gank atmaya başladım gittim ilk bota orda onlara kill veridim akaliyi ve nideliyi onlara bırakarak onları kastım baya sonra mide gittim hiermendingeri morganya verdim çünkü takım eziliyodu 30 a kadar hep def yaptık bizim sadece basedeki turetlar kalmıştı sonra counterlayarak killmil felan aldık bunları ezdik zaten kaslmışlardı bende def itemleri aldım felan bunları baya ezdik sonrada maçı kazandık.Buda ssi
     SOlotop ryze

Bu maçtan bişey öğrendim lolde maçın sonucu noxusun yok olana kadar asla belli olmıcağı yani istertakım kötü olsun ister 3vs5 olsun fark etmez yani herkez anlık o an ne yaptığına bağlı maçın kaderi

• yani kardeş ne yapmamız lazım? tebrik ederim.
    i7 6600k | MSI Z170-A Pro | Zotac AMP ExtremeGTX 1070 | Hyperx (2x8) 16GB 2600 mhz | CM Seidon 120mm | Hyperx Fury 240GB |WD 1 tb | Corsair 750wt | BenQ 24" XL2411Z 144hz & LG 22" E2260 | Logitech G610 Orion | Hyperx Cloud Revolver | Creative SoundBlaster Z | Razer Deathadder | Goliathus Extended Speed Edition | SteamController
  • Son dediğine katılıyorum.Bazen öyle takım geliyor ki daha 5.10.dk larda skora bir bakıyorum hepsi feedlemiş karşıyı.Yuh gene kaybettik tamam diyorum,sonra oyun bize dönüyor kazanıyoruz.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • 45 dk da 82 cs ve takımındaki supportla nerdeyse aynı kasmışsn.Oyunu irelia ve morgana taşımış.

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ejderkanat Corki?
    11 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birazdan soraka nick li biri çikip 'oyunu soraka taşimiş' diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alparslanxx

birazdan soraka nick li biri çikip 'oyunu soraka taşimiş' diyecek.

bariz belli soraka taşımış

Orijinalden alıntı: RixTy

Attığım en son maçta ben bir şeye bakmaya giderken o bana ryze seçmiş oyun bende solotp oynucaktım bir baktım ryze dedim kesin akybetçez bide karşımda mundo vardı ilk skarner ganka geldiğinde aldım sonra mundoyu öldürdüm sonra tekrar öldürünce kasıldım ama bottaki soraka ve twicth bu arada twicth fb verdi hatta o kadar komikki gitti turetın altında daldı herkez sövdü felan bunlar sonra dahahda feedledi 0/5 oldu twicth felan daha dakka 6-7 üstelik bende gittim ltopu bıraktım gank atmaya başladım gittim ilk bota orda onlara kill veridim akaliyi ve nideliyi onlara bırakarak onları kastım baya sonra mide gittim hiermendingeri morganya verdim çünkü takım eziliyodu 30 a kadar hep def yaptık bizim sadece basedeki turetlar kalmıştı sonra counterlayarak killmil felan aldık bunları ezdik zaten kaslmışlardı bende def itemleri aldım felan bunları baya ezdik sonrada maçı kazandık.Buda ssi
     SOlotop ryze

Bu maçtan bişey öğrendim lolde maçın sonucu noxusun yok olana kadar asla belli olmıcağı yani istertakım kötü olsun ister 3vs5 olsun fark etmez yani herkez anlık o an ne yaptığına bağlı maçın kaderi

30 level ol gel ;)

• Yeni moda galiba her oyunu foruma koymak. Önce penta sonra double falan koymaya başladılar, artık negatif skorları bile koyuyorlar

http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/tm.htm
  • 10/11/26 gittiğin skoru koymak... o da bir başarı,
    ranked olsa da yensen ve sen taşısan hadi bir nebze, bu ne?
    Üstelik ryze gayet güzel solotop giden hero. Ultisini açınca 5hpden full hp yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 22 Nisan 2012; 21:11:21 >

(oyunu 20-0-27 bitirdim)

İBRETaldın mı?

Orijinalden alıntı: |Mafia|

SOlotop ryze

(oyunu 20-0-27 bitirdim)

İBRETaldın mı?

ibretlik paylaşım kardeş.

hep bi bıdı bıdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

SOlotop ryze

(oyunu 20-0-27 bitirdim)

İBRETaldın mı?

atarlanmış
    i7 6600k | MSI Z170-A Pro | Zotac AMP ExtremeGTX 1070 | Hyperx (2x8) 16GB 2600 mhz | CM Seidon 120mm | Hyperx Fury 240GB |WD 1 tb | Corsair 750wt | BenQ 24" XL2411Z 144hz & LG 22" E2260 | Logitech G610 Orion | Hyperx Cloud Revolver | Creative SoundBlaster Z | Razer Deathadder | Goliathus Extended Speed Edition | SteamController
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngeL101

45 dk da 82 cs ve takımındaki supportla nerdeyse aynı kasmışsn.Oyunu irelia ve morgana taşımış.

Çünkü supportta 5 saniyede bir 45 gold veren itemleri var güzel kardeşim

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

quote:

Orijinalden alıntı: AngeL101

45 dk da 82 cs ve takımındaki supportla nerdeyse aynı kasmışsn.Oyunu irelia ve morgana taşımış.

Çünkü supportta 5 saniyede bir 45 gold veren itemleri var güzel kardeşim

işte sorun orada 82 cs çok çok az
    gold per second itemlerde 10 saniyede 5 gold verir. dakikada 30 gold eder 40 dakika üzerinde taşısan 1200 gold 3 tane alsan 40 dakika üzerinde taşısan 3600 gold eder. 5 saniyede 45 gold verse banker bilo gibi gezer o supportlar :D kaldırdıkları goldlada en kralın itemleri çekip sonra sana support muamelesi yaparlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 23 Nisan 2012; 1:44:11 >
  • tebrik ederim. ne diyebilirim ki :)
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.