Şimdi Ara

Solo top renekton ile vayne ezdim fakat kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben solo top oynarsam renekton oynuyorum. Karşıma vayne aldı fb aldım, sonra kese kese dk 25'e kadar 6 kere daha kestim vayne'yi hiç ölmeden. toptaki ezici üstünlüğümle inhibitör kulesine kadar aldım top lane'i. Vayne laneden 0/7 çıktı farmı iyiydi haliyle tabi yani kasmışlığı vardı lateye doğruydu oyun. Bizim takım çöp olduğu için, internet kafeden oynayan first play jungle fiddlesticks olduğu için, ingiliz taklidi yapan 400 ping'nin olduğunu iddia eden (%100 internet cafe - birde ilkokul ingilizcesi var çekimsiz ingilizce konuşuyor) ve çöp bot lane olduğu için kaybettik. benden başka dmg vuran olmadığı için offtank kasayım dedim yetmedi. renekton ile backdoor yapayım dedim olmadı.

herneyse sonuçta kaybettik kalkanı ile ölümsüz bir karma vardı adam 10 canla tf giriyor kalkan ile hayvani canı oluyor adamın. ölmüyor yani anlayacağınız.

ne yapmam lazım arkadaşlar ligim gold1 plat olamıyorum bayram harçlığı vermeyin şu çocuklara internet cafelere doluşuyorlar. eskisi gibi counter oynasalar birşey demiyeceğim açıyorlar feedliyorlar ya deliricem. hard counterımı ezmişim lane'de kaybediyorum var mı böyle birşey ya? nasıl bir saçmalık arkadaş.

bu da maçın linki alın inceleyin hatan buydu bu yüzden kaybettin diyin diğer el girip kazanayım bıktım win streaktaydım bugün 2 maç girdim 2'side first playlar ile doluydu deliricem artık yardım

http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/142186473/624554

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HORSESHOEBREAKER -- 28 Temmuz 2014; 16:38:14 >

• geçmiş olsun

bu üzüntüyle bu gece uyuyabilirim umarım :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlarda feedlenmiş renekton bile taşıyamaz yapman gereken ff vermek uğraşma boşuna değmez
  • Split yapıp inb. alsan oyun sizdeydi. TR'dekiler map'e bakmıyor. Biz basede oyalarken süper minionlar nexus kulelerini alıyordu.
  • Alsgar A kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok saçma ezdiğim adam beleş oyun kazanıyor yani o lp kazanıyor ben kaybediyorum neresinde adalet bu işin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

Selam arkadaşlar ben solo top oynarsam renekton oynuyorum. Karşıma vayne aldı fb aldım, sonra kese kese dk 25'e kadar 6 kere daha kestim vayne'yi hiç ölmeden. toptaki ezici üstünlüğümle inhibitör kulesine kadar aldım top lane'i. Vayne laneden 0/7 çıktı farmı iyiydi haliyle tabi yani kasmışlığı vardı lateye doğruydu oyun. Bizim takım çöp olduğu için, internet kafeden oynayan first play jungle fiddlesticks olduğu için, ingiliz taklidi yapan 400 ping'nin olduğunu iddia eden (%100 internet cafe - birde ilkokul ingilizcesi var çekimsiz ingilizce konuşuyor) ve çöp bot lane olduğu için kaybettik. benden başka dmg vuran olmadığı için offtank kasayım dedim yetmedi. renekton ile backdoor yapayım dedim olmadı.

herneyse sonuçta kaybettik kalkanı ile ölümsüz bir karma vardı adam 10 canla tf giriyor kalkan ile hayvani canı oluyor adamın. ölmüyor yani anlayacağınız.

ne yapmam lazım arkadaşlar ligim gold1 plat olamıyorum bayram harçlığı vermeyin şu çocuklara internet cafelere doluşuyorlar. eskisi gibi counter oynasalar birşey demiyeceğim açıyorlar feedliyorlar ya deliricem. hard counterımı ezmişim lane'de kaybediyorum var mı böyle birşey ya? nasıl bir saçmalık arkadaş.

bu da maçın linki alın inceleyin hatan buydu bu yüzden kaybettin diyin diğer el girip kazanayım bıktım win streaktaydım bugün 2 maç girdim 2'side first playlar ile doluydu deliricem artık yardım

http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/142186473/624554

Şimdi şöyle bir durum var ki lig gold 1 dedin yani mmr çok çok kötü değilse takımın gold V falandır ortalama.İşte sorunda burda.Karşılaşma geçmişine baktım admlar gold 5 gold 3 gibiler.Asıl sorulamsı gereken soru şu ki böyle oynayanların goldda ne işi var ? Unranked iken gold bir arkadaşı ile duo girip haksız yere gold olmuştur ve senin lp kaybetmene sebep olur.Diğer serverlar hakkında bilgim yok ama Tr için konuşmak gerekirse hakettiği yerin üstünde olan çok kişi var.Ha elbet aşağı düşüyorlar düşerken senide götürüyorlar...

• Bu oyun laneyi kazanınca kazanılmıyor şunu bir öğrenin önce sonra neden yükselemediğinizi anlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Birader senin problemlerin falan mı var? Ben kill salmadım laneden çıkmadım full ad renekton kasıp yenildim mi yazmışım oraya? Bak hard counter'ımı ezmişim, adam kill'siz çıkmış lane'den üstüne ben lane'i sonuna kadar domine etmişim. Fakat iş tf noktasına gelince ben yine iyi iş çıkarıyorum, hiç değilse adclerini eritip ölmeden çıkıyorum. Ama takımım bir halt beceremiyor, şimdi sorun bende mi? Ne yapmalıyım söyle hadi madem iyisin bu konularda. Anlamışsın yani oyunu diamond 1 falansın galiba kore'de. Herneyse söyle ne yapmalıydım, full tank kasıp 0 dmg ile tf'de mi dolansaydım? Ne yapacağımı söyle bende lig atlayayım öğret bana hadi.
  • quote:

Birader senin problemlerin falan mı var? Ben kill salmadım laneden çıkmadım full ad renekton kasıp yenildim mi yazmışım oraya? Bak hard counter'ımı ezmişim, adam kill'siz çıkmış lane'den üstüne ben lane'i sonuna kadar domine etmişim. Fakat iş tf noktasına gelince ben yine iyi iş çıkarıyorum, hiç değilse adclerini eritip ölmeden çıkıyorum. Ama takımım bir halt beceremiyor, şimdi sorun bende mi? Ne yapmalıyım söyle hadi madem iyisin bu konularda. Anlamışsın yani oyunu diamond 1 falansın galiba kore'de. Herneyse söyle ne yapmalıydım, full tank kasıp 0 dmg ile tf'de mi dolansaydım? Ne yapacağımı söyle bende lig atlayayım öğret bana hadi.

1- sakin ol
    2- yapabileceğin şey oyunu kapatıp film izlemek
    3- kendini üzme baktın canın sıkılıyor normal game gir jungle teemo oyna. cidden stres yapma bence

• Kaybetmen çok doğal. Şimdi madde madde nedenlerini yazıyorum umarım okursun sıkılmadan

1) Sihirdar buyulerin yanlış. Renekton zaten koridor kabadayısı kimseye kolay kolay koridor vermez tutuştur çok gereksiz. Işınlan alıp bota ışınlansan oyunu taşırdın.
    2) Hyrda çıkmıssın. 42 dakikada 248 minyon. Farmın plat adayına gore cok cok cok az. Kaybetmen doğal çunku ıttırmemıssın. Buyuk ihtimal adamlar mide toplanınca sende mıde gıttın bos bos gezdınız. işte ışınlan buyusunun etkisi.
    3) Renekton dedıgım gıbı korıdor kabadayısı. Işınlan almamışsın. Farm yapmamıssın. İttirmemıssın. Çok bişey bekleme renektonun taşımasından takımınada laf etme. Ust koridoru boyle oynayamazsın. Ha renekton yerine daha efektif bişeyler alsaydın late de daha çok iş görurdun cunku latede renekton sönuk kalıyor. Kara baltada gereksiz itemler arasında yer almış.

Edit: -1 Veren bronze da oynuyor kesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nykspos -- 28 Temmuz 2014; 21:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

1- sakin ol
    3- kendini üzme baktın canın sıkılıyor normal game gir jungle teemo oyna. cidden stres yapma bence

Ya yok dostum gına geldi artık plat olacağım diyorum 1 aydır olamıyorum. Serilere çıkıp düşüyorum win almadan deliricem artık. Adam 600 win toplam 1100 maçla benden önce plat olmuş, benim toplam maç sayım onun win sayısının yarısı etmiyor ben olamıyorum buna kızıyorum. İlla maç bittiği gibi tekrar oyna'ya basıp maç mı spamlıcaz lamer gibi. Plat olsam uğraşmıcam daha ranked'le falan. Zevkine girerim yani. Tek hedefim tek gayem plat olmak. Şu sıralar adc'de draven oynuyorum gerçekten çok güçlü. Geride olduğun bir lane'de bile agresif oynayabiliyorsun. Bakalım iyi bir support bulabilirsem draven ile olucam inşallah plat. %100 şuan w/l oranım 3 maçta.

quote:

Orijinalden alıntı: Nykspos

Kaybetmen çok doğal. Şimdi madde madde nedenlerini yazıyorum umarım okursun sıkılmadan

1) Sihirdar buyulerin yanlış. Renekton zaten koridor kabadayısı kimseye kolay kolay koridor vermez tutuştur çok gereksiz. Işınlan alıp bota ışınlansan oyunu taşırdın.
    2) Hyrda çıkmıssın. 42 dakikada 248 minyon. Farmın plat adayına gore cok cok cok az. Kaybetmen doğal çunku ıttırmemıssın. Buyuk ihtimal adamlar mide toplanınca sende mıde gıttın bos bos gezdınız. işte ışınlan buyusunun etkisi.
    3) Renekton dedıgım gıbı korıdor kabadayısı. Işınlan almamışsın. Farm yapmamıssın. İttirmemıssın. Çok bişey bekleme renektonun taşımasından takımınada laf etme. Ust koridoru boyle oynayamazsın. Ha renekton yerine daha efektif bişeyler alsaydın late de daha çok iş görurdun cunku latede renekton sönuk kalıyor. Kara baltada gereksiz itemler arasında yer almış.

Hah işte beklediğim cevap sonunda geldi. Sonunda birisi yanlışımı söyledi adam gibi. Genellikle ignite alırım çünkü tp kullanamıyorum yani şöyle çalıya ward atmalarını söylüyorum adam daha vision için ward almıyor benim için mi alacak.. O yüzden almıyorum ignite daha iş yapar gibime geliyor ama alıcam artık sağol. Hydra çıktım agresif oynayayım dedim farm yapamıyordum vayne problemi olduğu için. Şöyle bir komik durum vardı vayne ittiriyordu ben e fury w q e kombosu ile yarı canını götürüyordum adamın. Life steal rünleri ile girmemiş maldonado, ikinci defa aynı şeyi yaptığımda eriyordu. Ama başta da dediğim gibi o pushladığı için kule altı farmlamak zorunda kalıyordum ve farm kaçıyordu. Bu yüzden farmım az ama bir maruzatı olamaz ciddi şekilde. Her türlü daha fazla farmlamam gerekirdi. Farm konusunda'da kendimi geliştirmeye çalışıcam. Dostum Renekton çok hoşuma gidiyor mekaniği olsun dediğin gibi kabadayılığı olsun. Yani nasus o kadar hoşuma gitmez ama renekton bayaa hoşuma gider. O yüzden renekton oynarım çoğunlukla hard counter yemessem. Burda ben adamdan önce aldım o bana counter attığını sandı ve eline verdim. Kara balta'yı oyun sonuna doğru almıştım adamlar bizim nexus kulelerini alırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HORSESHOEBREAKER -- 28 Temmuz 2014; 20:21:42 >

• quote:

Kaybetmen çok doğal. Şimdi madde madde nedenlerini yazıyorum umarım okursun sıkılmadan

Adam 6 tane kill almış oda eşittir 100 farm kendi 248iyle topla ettimi 348 yani bu dakika 40 ta gelen 400 farmdan 52 farm kaçırmış demektir ortalama her on dakikada 100 farm geldiğini bilirsiniz demek ki bu adam on dakikada 87 farm yapmış yani ortalama her dalgada 1 tane kaçırmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodplus -- 28 Temmuz 2014; 21:03:43 >

• Bloodplus B kullanıcısına yanıt
    Anlamadım kill ve farm ne alaka ? Şakamı yapıyorsun ? Ben orda kazandığı altına dikkat çekmedim. Hydra neden çıkılır? Koridoru ittirmek için çıkılır. E arkadaş belliki ittirmemiş ittirse okadar farmı olmazdı. Merak ettim hangi ligdesin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

1- sakin ol

Ya yok dostum gına geldi artık plat olacağım diyorum 1 aydır olamıyorum. Serilere çıkıp düşüyorum win almadan deliricem artık. Adam 600 win toplam 1100 maçla benden önce plat olmuş, benim toplam maç sayım onun win sayısının yarısı etmiyor ben olamıyorum buna kızıyorum. İlla maç bittiği gibi tekrar oyna'ya basıp maç mı spamlıcaz lamer gibi. Plat olsam uğraşmıcam daha ranked'le falan. Zevkine girerim yani. Tek hedefim tek gayem plat olmak. Şu sıralar adc'de draven oynuyorum gerçekten çok güçlü. Geride olduğun bir lane'de bile agresif oynayabiliyorsun. Bakalım iyi bir support bulabilirsem draven ile olucam inşallah plat. %100 şuan w/l oranım 3 maçta.

quote:

Hah işte beklediğim cevap sonunda geldi. Sonunda birisi yanlışımı söyledi adam gibi. Genellikle ignite alırım çünkü tp kullanamıyorum yani şöyle çalıya ward atmalarını söylüyorum adam daha vision için ward almıyor benim için mi alacak.. O yüzden almıyorum ignite daha iş yapar gibime geliyor ama alıcam artık sağol. Hydra çıktım agresif oynayayım dedim farm yapamıyordum vayne problemi olduğu için. Şöyle bir komik durum vardı vayne ittiriyordu ben e fury w q e kombosu ile yarı canını götürüyordum adamın. Life steal rünleri ile girmemiş maldonado, ikinci defa aynı şeyi yaptığımda eriyordu. Ama başta da dediğim gibi o pushladığı için kule altı farmlamak zorunda kalıyordum ve farm kaçıyordu. Bu yüzden farmım az ama bir maruzatı olamaz ciddi şekilde. Her türlü daha fazla farmlamam gerekirdi. Farm konusunda'da kendimi geliştirmeye çalışıcam. Dostum Renekton çok hoşuma gidiyor mekaniği olsun dediğin gibi kabadayılığı olsun. Yani nasus o kadar hoşuma gitmez ama renekton bayaa hoşuma gider. O yüzden renekton oynarım çoğunlukla hard counter yemessem. Burda ben adamdan önce aldım o bana counter attığını sandı ve eline verdim. Kara balta'yı oyun sonuna doğru almıştım adamlar bizim nexus kulelerini alırken.

ha şöyle olumlu düşün. sıkma kendini. herşeyden önce bunun bir oyun olduğunu ve kendini yiyip bitirmemen için bir sebep olmadığını gör. seri maçları bende sinirlenirim gayet normal. ama sinir geçtikten sonra oyunu düşünmeye devam etmeni tavsiye etmem. bu arada bu sefer çıkacaksın eminim :) .

• quote:

Gerçekten çok saçma ezdiğim adam beleş oyun kazanıyor yani o lp kazanıyor ben kaybediyorum neresinde adalet bu işin?

Yapacak bişey yok bi oyun için bu kadar kendini sinir strese sokma
  • Zor bir lane'i kazandın diye oyunu kesinlikle kazanmaz gerekmez.
    not: Sadece başlığı okudum

• quote:

Sen daha gold oyunu tasiyamazken ben silver hesabi diamond duo girip o oyunlari carryleyerek win streak ile 2ser 2ser ciktim. Yani oyunculugumu seninle tartismam.

Gelelim oyuna.Senin yerinde olsam renekton picklemezdim. Banli degilse lulu veya gragas tarzi bir hero alirdim. Renekton alsamda tpli oynar fiddle olan bir takimda botu tpleyip dragon almayi dusunurdum. Hadi laneyi dusundum ignite aldim buildi sadece tanky yapardim. Takiminda tristana, fiddle ve brand var kasmasalar bile vurabilen herolar bunlar. Zaten 30 dk esit gitmis oyun son 10dk gold avantajini vermissiniz. Tanky gitsen lateye dogru rakip carryleri zonelayabilsen alma sansiniz varmis. Ayni oyunu bende oynasam kaybedebilirdim ama yanlis oynayip sitem etmenize gicik oluyorum. Soyleyincede hala tersleniyorsunuz.

• allah baska dert vermesin knk

• Your egi is my lego baby

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.