Şimdi Ara

Solo top oynayamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adc-jungle-sup-mid de iyi sayılırım ama solo top oynuyamıyorum yakın dövüş karakterleri alınca minyon kesmek için adamın dibine girmekden korkuyorum sanki bi an saldıracakmış gibi hissediyorum böyle bi fobim var bu yüzden solotopda yakın dövüş karakterleri kullanamıyorum farmdan geri kalıyorum ne yapmalıyım. (sanırsam çok pasif oynuyorum adam minyon kestirmiyor bana bu yüzden)

• Solotop için Teemo alabilirsin
  • denerim :)
  • earlysi iyi karaterler al darius-lee sin -udry-renekton gibi.o saldırsada tradeden karlı çıkarsın
  • Offensive olacan öle öle savaşarak alışırsın
  • Early game yüksek championlar al ve onlar yanına yaklaşmaya korksun(Rengar, Renekton gibi). Veya ranged solotoplardan oyna. Jayce, kennen, vladimir...
  • Earlyde teemo ve kennen ıyı kacabılır teemoda q at duz vuramaz w ıle kac, kennende e ye bas zaten bayagı hız verıyor yada yok kardesım gırersen bende gırerım dıyosan fıora olabılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun tek bir çözümü var : ward her yeri wardla iyice dikkatli oyna.Ya da jayce al
  • fiora ile dereceil hariç normal oyunlarda çok iyi oynuyorum ama derecelide pantheon vladimir vb geldimi burnumdan getiriyor :(
  • Voyboy izle
  • ryze oyna
  • Yorick oyna, insanları hayatlarından bezdir. Hatta belki intihara bile sebebiyet verebilirsin. İnsanı boğar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.