Bildirim
Solo Top İçin?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
rumble, singed _____________________________ -
Elise Singed _____________________________ Önemli olmak güzel, ama güzel olmak daha da önemlidir. -
Jayce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hardwell-David Guetta-Nick Romero-Skrillex-Tiesto-Deadmau5-Armin Van Buuren-Avicii-Swedish House Mafia-Afrojack
HIMYM/The Walking Dead/Breaking Bad/Game Of Thrones -
garen _____________________________ -
Jax,Diana _____________________________ -
Rumble _____________________________ -
Renekton
AP demiş görmemişim,Diana deneyebilirsin mid de oynar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savetrons -- 16 Ağustos 2013; 15:29:31 >_____________________________ -
Elise _____________________________ EUW: Ezri
-
Elise - Rumble - Diana _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
1 kişide Swain dememiş _____________________________ Tr:Pride Stalker -Marmara Üniversitesi Dışticaret bölümü.Cks90veCks77-SansaClip-Galaxy S3 Kullanıcısı -
Lee Sin AP heroları midde tercih et bence. _____________________________ -
elise,rumble,singed,teemo,kennen,kayle _____________________________ -
ap tank nasus oynanıyor , sunfire cape +ulti+E skilli azar azar farklı bir zevk , farklılık isteyenler için eğlenceli _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ozieekus
1 kişide Swain dememiş
swain beslenmesi lazım mid deki gibi etkin olmuyor yada ben olduramıyorum_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: C2H5OH
quote:
Orijinalden alıntı: ozieekus
1 kişide Swain dememiş
swain beslenmesi lazım mid deki gibi etkin olmuyor yada ben olduramıyorum
Solo için en viable champlardan birisidir bence şahsi sıralamam
Kayle,Cho,Swain,Kennen,Elise,Rumble
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozieekus -- 16 Ağustos 2013; 15:55:48 >_____________________________ Tr:Pride Stalker -Marmara Üniversitesi Dışticaret bölümü.Cks90veCks77-SansaClip-Galaxy S3 Kullanıcısı -
solo için tavsiyelerim morde iyidir.Ulti benzerliği ve lanei domine etme açısından yorick (ad ama) iyidir.Ap istiyosan chogath vlad singed derim.Rumble oynayan da akıyo ama ben beceremedim Bir de en basiti garen ve hala da iş yapar.
_____________________________ -
Kennende soloda en opu varmıdır ? Kennen tabikide _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X