Şimdi Ara

Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Troll Arşiv v1.3 'e geçmemle birlikte bütün screenshotları tek bir başlık altında toplama kararı aldım. Ayrıca yazın gelmesiyle konumla daha çok ilgilenebilmeyi umuyorum. Bütün takipçilerime iyi eğlenceler,
    03.06.12

1) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    Rankeddaki 7 win streak'ımdan sonra top lane de iki kere öldüğü için ağlamaya başlayan Irelia'ya ( o sırada ben 3/0/1 gidiyordum) stop spam we will win dedim. Ok I'm afk diyerekten oyunu kaybetmemizi sağladı. Kendisine buradan selamlar.

2) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    "An enemy is legendary."

3) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    "OK, I will stop dying this time." - Gragas the Sad Mummy

4) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    Karşıdaki feedlenmiş oyuncunun sizi report ettiği o an.

5) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    "Srsly fck summoner heal on yorick!" - Ayreliya

6) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    "I'm pro with shaco." - Shaco

7) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    Eğlenceli oyun diye buna derim.

8) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    Urgot'tan ücretsiz feed & leave servisi. "Sen de onun kadar ölmüşün!!11" cilere özel timeline
    02.50: "first blood"
    03.00 "an ally has been slain"
    04.10 "an ally has been slain"
    04.15 "enemy double kill"
    04.20 "omg wtf" - urgot
    04.21 "a summoner has disconnected"

YENİ 15.07.2012
    9) Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)
    Leona fiddlestickse basic attack yaparken yenilmek çok zor olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 15 Temmuz 2012; 15:19:24 >

• Eyvah eyvah ben yeni 1300e çıkardım oralarda da havalar böyle mi
  • Fakat böyle bir durumda report edilen onlar degil sen olursun..
  • elo hell 1150-1400 arasıdır

emre raad ol bu haftasonu yükselteceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

elo hell 1150-1400 arasıdır

Daha asagisi ne oluyor ozaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenager

quote:

Daha aşağısı noob kaynıyor, çok rahat win alınıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

quote:

Orijinalden alıntı: tenager

quote:

Daha aşağısı noob kaynıyor, çok rahat win alınıyor .

evet daha aşağısında takım kolayca taşınabiliyor

Oyun oynarken torrenti açtım 700 pingle aktım.
  •  Solo Ranked'dan Enstantaneler (Kişisel Ağlama Duvarım)

uzun bir aradan sonra ranked gireyim dedim.last pick bana kaldığından support almam gerekti ve yanıma mf geldi.oyunda yanıma gelmesinden en korktuğum ad carrydir mf çünkü şimdiye kadar iyi oynayan görmedim doğru dürüst.neyse vardı bir sakatlık zaten.mf bir anda oyunda çıkıverdi ve solo bot taric olarak kalakaldım daha oyunun 3. dakikasında.resmen tüm takım benim olduğum lanedeler zar zor dayanabiliyorum.bizim takımdakilerin de moralleri bozuldu haliyle ama takım halinde ilerlemeye dikkat ederek kule almaya başladık.adamlar birkaç dakika pasif kalınca toparlanamadılar bizde oyunu rakip nexusa yıktık.sonra bizim mf geri dönüp jungleda takılmaya başladı ve bedavadan win almış oldu.mf gidince supportlayacak adam kalmadığından buildimi tank olarak kurmak zorunda kalmıştım adam birde utanmadan beni eleştiriyordu maç sonunda.resmen bala döte kazandık maçı

• bende çok noob var diyordum ama 1400 üstüne çıkınca nedense birden azalıyorlar o streamdeki videolar gibi oluyor crebe oynuyorsun takımların kili 15 i geçmiyor felan güzel yane bir an önce yükseltmeye bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4r4d0x41x

bende çok noob var diyordum ama 1400 üstüne çıkınca nedense birden azalıyorlar o streamdeki videolar gibi oluyor crebe oynuyorsun takımların kili 15 i geçmiyor felan güzel yane bir an önce yükseltmeye bakmak lazım

Orası öyle de yine şansa ilk 4-5 maçını kazanmış adamlar gelebilyor senin takımında çıkarsa nanayı yiyorsun direk feedliyor ve takım anlayışı 0 oluyor. Aynen zaten ben aslında olduğum elodan genel olarak memnunum tek sorunum şu şansa 3-5 maça yükselen ve bizim oyunlarımıza *ıçan adamlar. Onlara da muhtemelen 1450 yi geçince rastlamayız ama oraya giderken hem çok iyi oyuncularla, hem de bu yenilerle karşılaşabiliyorsun tırmanmak biraz zor.
  • Adamlar dalmış olabilir. İlk gangleri yiyince Ragequit atmışsın bence milleti eleştirmeye hakkın yok bir de üstüne bilerek feedlemişsin. Bu tür hareketler yapan adam olucağına takımımda smite lı ad carry yi tercih ederim. Umarım reportlanmışsındır.

Not: Ben de aynı rank sayılırım. Yaşadıklarını tahmin ediyorum ama haklı değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Adamlar dalmış olabilir. İlk gangleri yiyince Ragequit atmışsın bence milleti eleştirmeye hakkın yok bir de üstüne bilerek feedlemişsin. Bu tür hareketler yapan adam olucağına takımımda smite lı ad carry yi tercih ederim. Umarım reportlanmışsındır.

Not: Ben de aynı rank sayılırım. Yaşadıklarını tahmin ediyorum ama haklı değilsin.

Böyle şeyler insanın motivasyonunu mahvediyor, Normal Game'de bile tölere etmek çok zor ancak bağışıklık kazanıp sinirini kontrol edebiliyosun ama baştaki o zeka gerisi işlerden sonra attığı leave ve yaptığı bilerek feedleme mesele değil. İnşallah reportlanmamıştır ve bir daha insanın motivasyonunu mahveden böyle zekası nefes almaya yetecek adamlara denk gelmez/gelmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Adamlar dalmış olabilir. İlk gangleri yiyince Ragequit atmışsın bence milleti eleştirmeye hakkın yok bir de üstüne bilerek feedlemişsin. Bu tür hareketler yapan adam olucağına takımımda smite lı ad carry yi tercih ederim. Umarım reportlanmışsındır.

Tamam hocam umarım aynıları senin zorla support olduğun maçta başına gelir. (Ki ben de AD carry alıp instalock yapabilirdim last pick değildim). Ama zorla support olmuşken OP Shen'in tauntlu flashına yakalandık ve öldük diye "omg noob" der sana takımdaki pro smitelı ad carry. O spell smite yerine heal olsaydı belki ikimizde kurtulurduk. Ama hayır. Ben bir "omg noob" um. Bu maçı kaybetmemizin suçu benim. Farm yapıp maçı taşımalıydım. AP Carrylerini silence layıp AD Carrylerini ittirip tanklarını kesmeliydim. Purple takımın bayrağını Mavi Nexus'a dikmeliydim. Özür dilerim.

@Ferrel: Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 25 Şubat 2012; 20:20:41 >

• #3 "Astronot olmak istiyorum, daha akıllı yaratıklarla yaşayabilmek için"

Bu arada konu çok saçma farkındayım da sinirim geçiyor buraya koydukça kusra bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 27 Şubat 2012; 18:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

#3 "Astronot olmak istiyorum, daha akıllı yaratıklarla yaşayabilmek için"

Bu arada konu çok saçma farkındayım da sinirim geçiyor buraya koydukça kusra bakmayın.

AD carry oynayıpta build'e bi tane life steal ve quicksilver sash koymassan o elo'da hep takılı kalırsın dostum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabbit.es -- 28 Şubat 2012; 3:31:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rabbit.es

quote:

AD carry oynayıpta build'e bi tane life steal ve quicksilver sash koymassan o elo'da hep takılı kalırsın dostum :/

bence sion 2 attıgı için pek gerek kalmıyordur extra def itemlere

• quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

quote:

quote:

AD carry'in kaderi zaten first focus olmak. her oyun alınması lazım quicksilver ( bence )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

quote:

quote:

AD carry'in kaderi zaten first focus olmak. her oyun alınması lazım quicksilver ( bence )

Evet lifesteal alabilirmisim doran's yerine. Ama mid gamede daha sadece 2 büyük item almışken qss ? O zaman Vayne i bile alamazdim karşı takımdaki en zayıf adamdı.

• 1300 ELO Tekrar ulaştım bu eloya, 358 win - 346 loses,

Eu West Why am I so Sad

Bilmem, ekleyen olursa gireriz belkim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.