Şimdi Ara

SOLO Oynarken yaşadığım sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şunu söylemek istiyorum öncelikle solo oynarken karşıma kim gelirse gelsin beni keseri diye korkuyorum ve o yüzden kule altı oynamak zorunda kalıyor veyahutta minyon farm yaparken rakibin jungle ı gelir kill veririm korkusyla 2 3 farm alıp geri kaçıyorum bu yüzdende karşımdaki rakibin lvl olarak bi hayli altında kalıyorum bunun bir çözümü yok mu öz güvenimi kaybettim :(

• wardlı oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

wardlı oyna

mesele sadece rakibin jungle i değil kardeşim karşıdmaki beni 1e1 de alır korkusuyla yanına yaklaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

wardlı oyna

En iyi çözüm bide biraz geri oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sınged gıbı tanky bı hero alıp mılletın ne dıyecegını onemsemeden bı kac oyununu feda edıp kendıne guvenerek oynayacaksın. Ayrıca 1 ward bır flask 1 potla baslayarak guvenlı oynayabılırsın. Yada jayce kennen nıdalee gıbı poke tabanlı herolarla uzaktan uzaktan farm yapacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de o korku vardı seni çok iyi anlıyorum :D bunun çözümü çok oyun oynayarak + stream izleyerek geçer. Bende öyle geçti
    Counter seçtim mi zaten mucize olmazsa ganka gelindiğinde double alabiliyorum
  • renekton oynayabilirsin korkun geçene kadar irelia ayrıca vla gibi stream izleyerek reflekslerini geliştirebilirsin ne kadar korkusuz skilleri counterladıklarını göreceksin. Yani skill sırasını öyle bi düşünmeye başlarsın ki ganka geldiğinde kill alıp yollarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vladimir oyna
  • "Wickd" ın bu konu hakkında bi görüşü vardı. "Karşı takımın junglerı orda değilmiş gibi oynayın"
  • Kaçabilen şampiyon al ya da uzaktan vuran şampiyon al
  • İrelia ya da Jax al korkmadan dal adamı kes :)
  • Valla ben paldur küldür oynuyorum adamı kulenin dibine sokuyorum çıkamıyor ordan , junglerı geldiğini de çoğu zaman karşıdaki adamın hareketlerinden anlıyorum pısırık pısırık oynayan adam üstüme hamle yapmaya calısınca geri kaçıyorum ara sıra ward da koyuyorum bu kadar işte neyden korkuyorsun jungler canavar değil ki
  • Solo Vladimir oyna alışman gerekir bayağı ama w'su çok iyi.
    Güzel bi kaçış mekanizması var.
  • dari al. cidden darius al güçlü ve kolay, yada renekton.
  • karşımdaki adama basit bi hatayla kill vermişsem filan, aynı korku bende de başlıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CH0PPER -- 18 Haziran 2013; 19:01:42 >
  • kendini karşındakinin counteri hayal et
  • hadi farm tamam expten niye uzaklaşıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renekton , Singed veya zac deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

hadi farm tamam expten niye uzaklaşıyorsun

minyonu kesince daha fazla exp veriyor karşıdaki adam kese kese aradaki farkı açıyor.
    @1'e gelelim. ehm...
    çok basit, çok oyun oyna,bayağı. her gün her saat solotop oyna. kendine güvenerek.beynini zorla.deneyim kazandıkça geliştireceksin kendini. misal ben. 13 aydır oynuyorum bu oyunu. skillshotlardan çok iyi kaçıyorum.hatta atlamalı zıplamalı veya hedefe tıklayıp da vuran skillerin menzillerini bile az çok ezblerledim.
    tamamen oyun tecrübene bağlı.
  • solo oynama o ne öyle beni keser diye korkuyorum abiiiiiii . git metin 2 oyna ayı flan kesersin kurt kes ne biliyim şte bişşeyler yap lol oynama oynarsanda karşıma gel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.