Şimdi Ara

Solmayan Gül İmalatı Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda oldukça popüler olan yeni bir hediye türü var. sonsuz gül, forever rose ya da solmayan gül diye adlandırılan pahalı bir şey. İnternette bunun imalatıyla ilgili çeşitli yöntemler var ama hiçbirisi yeteri kadar sağlam ve düzgün bir ürün çıkarmanızı sağlamıyor.Kabahat işleyen beyler için kendini affettirmenin en yeni yollarından biri diyebilirim. Acaba aranızda solmayan gül yapımıyla uğraşan, bu işten anlayan var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz?
    Şurada yapmış biri liveforeverrose.com
    Solmayan Gül İmalatı Nasıl Yapılır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisnu -- 25 Eylül 2017; 9:35:25 >







  • infinity rose, everlast ya da immortal rose de diyorlar bunlara. Gerçek gülleri özel bir solüsyona batırarak bir nevi konserve haline getiriyorlar. Balmumu gibi bir şey. Solüsyon soğuyunca beyazlaşıyor. Solmayan güller renklerini ve canlı görünümlerini uzun yıllar boyu koruyor. Tabii ki satılabilir bir örnek üretebilmek için çok sayıda deneme yapmak gerekiyor. Gerçekten görüntünün bozulmadığına emin olmak gerekiyor. Kullandığınız yöntemin doğruluğu önemli.
  • Ben buradan solmayan gül satın almıştım kalitesi gayet iyi,https://cicekcicek.com/solmayan-guller site ile iletişime geçebilirsin belki.
  • Bana Solmayan Gül Hediyesi şimdiye kadar 2 kere geldi. İkiside Aynı firmadan geldi özel kutu ve özel mühürlü zarfı ile geldi .ok memnun kaldım. Dileyen arkadaşlar buradan solmayan gül modelleine bakabilirler. https://www.cicekgaraj.com/solmayan-guller/https://www.cicekgaraj.com/solmayan-guller/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seodrome dijiatal -- 10 Mart 2019; 13:49:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.