En son Mavi'den Jake siyah pantolon almıştım fakat aşırı toz topluyordu ve tam olarak bi jean gibi değil de kumaş pantolon gibi görünümü var. Ondan bir önceki aldığımda da diz kapağı kısımlarında solmalar meydana gelmişti. Bu sorunları olmayan kullanıp, önerebileceğiniz bir pantolon var mı? Şu anki modellerinde yoksa mavi de olabilir, marka fark etmez. Bu sorunlar olmasın yeterli. |
Solmayan, Aşırı Toz Toplamayan Siyah Pantolon Önerisi

-
-
Yok mu tavsiyesi olan?
-
Tekstilde artık elektronik gibi oldu. Ancak belli bir süre kullanabileceğimiz kalitede üretiliyor. Lisede aldığım bir levis kotum vardı 4 sene giydim en ufak bir deformasyonu olmadı ama şimdikiler ağ kısmından direk aşınıyor ve renk solması oluyor. Gerçi kot çok çok az yıkanması gereken bir tekstil ürünüdür. Yinede ulaşılabilirlik açısından levis derim. Amerikada satılanlar buradakilerden 1 seviye daha iyi. Belki mavidede öyledir. wrangler ve lee de olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkes89 -- 1 Ağustos 2020; 14:38:42 > -
Siyah pantolonun kaderi bu. Bu sorunun çözümü için Levi's in önemli isimlerinden birisi açıklama yaptı. Adam kotlarınızı makinede yıkamayın kot kumaşı yoğun bakteri taşıyan bi kumaş değil bazı zamanlar buzluğa atın sonra geri çıkartın diyor. Özellikle siyah kumaşlar için. Ben de öyle kullanıyorum. Ayakkabı için temizleme spreyleri var. Kasık bölgesine onu sıkıp buzluğa atın yarın sabah alın bişey olmuyor.
Kot pantolonu heryerden almayacaksın artık. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi eskisi gibi kaliteli üretim yok. Alırken direk markaya dikkat edin. Marka takıntısı olan insanlar gibi olmak lazım kot alırken. Slim,skinny tarzı giymiyosanız straight,regular alırken %100 pamuk olmasına dikkat edin. içinde elestan olan kumaş esniyor ve yamuluyo. kumaşı ağır olsun. kot pantolon dediğin ağır bi giysi olması lazım bence.
Ve internetten pantolon almayın. Alıyorsanız da levis ten almayın. Çünkü her beden aynı ölçüde değil. Düz modeller seviyorsanız tommy e bakın. Bence birinci numara tr'de. Tommy,gant,levis çoğu ünlü markanın ürünleri alınır. Mavi,kolins gibi yerlerden kot alınmaz bu devirde.
-
Tüm pantolonlarım Mavi ama siyah pantolonda pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Bir de söylediğiniz markaların ürünlerine bakayım. Mavi'de giydiğim model belli ama diğer markalarda özelliklerini eşleştirsem bile modelden farkı oluyor, deneyip almak gerekiyor söylediğiniz gibi. Bir de sizden ricam yetkilinin açıklamasını paylaşabilme şansınız var mı link?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 1 Ağustos 2020; 17:22:26 > -
-
Teşekkürler. Önceden Mavi'den Jake giyip de Levi's kotu da olan biri var ise Jake modeli Levi's da hangi modele en yakın yazabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X