Arkadaşlar solidworks 2006 ı kurdum.Programı açmaya çalışırken bi yazı çıkartıyo karşıma ok lediğimde program açılmadan kapanıyo.Nedir sorun sizce.Lisansla ilgili bişeyler diyo bitanede dosya var elimde ama onu nereye kopyalayacağımı bilmiyorum.Bilen varmı arkadaşlar.Elimdeki dosyayı bi kaç yere kopyaladım solid dosyalarının içine ama yinede açmadı..teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: calisemrem
Arkadaşlar solidworks 2006 ı kurdum.Programı açmaya çalışırken bi yazı çıkartıyo karşıma ok lediğimde program açılmadan kapanıyo.Nedir sorun sizce.Lisansla ilgili bişeyler diyo bitanede dosya var elimde ama onu nereye kopyalayacağımı bilmiyorum.Bilen varmı arkadaşlar.Elimdeki dosyayı bi kaç yere kopyaladım solid dosyalarının içine ama yinede açmadı..teşekkürler...
Kardeş bende kurdum solid 2006 yı. Aynı sorunu bendede verdi. cd nin içinde patchle crack var onları yaptıktan sonra çalışmaya başlıyo solid. Cd de bulamazsan crack dsoyasını ben sana göndereyim
Kardeş gönderirsen iyi olur.Çünkü benim cd lerde yok.Bide anlatırsan ne yapıcağımı iyi olur.Göndericeğin dosyayı nereye kopyalıcağım?Şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: calisemrem
Kardeş gönderirsen iyi olur.Çünkü benim cd lerde yok.Bide anlatırsan ne yapıcağımı iyi olur.Göndericeğin dosyayı nereye kopyalıcağım?Şimdiden teşekkürler...
KArdeş şimdi rar dosyasını açtoıktan sonra icinde 2 tane crack göreceksin. birisi edrawing in crackı (klasör halinde) diğeri ise solid 2006 nın (patch_sldappu.exe). Solid 2006 yı cracklamak içic patch_sldappu.exe dosyasına çift tıkla sana sldappu.dll dosyasını bulmanı isteyecek. Solid 2006 yı kurduğun yerde o dosyayı bul ve patch de. E drawing ise verilen .dll dosyasını edrawing in içinde bul yenisi ile yer değiştir