Şimdi Ara

Solfej nasıl öğrenilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar çalıyorum. Çalarken hafif bir şeyler mırıldanmak istiyorum ama sesimi kontrol edemiyorum. Bu yüzden nota öğrenmem gerekiyor sanırım.
    İşte bunu nasıl öğrenebilirim. İlla ders almam gerekiyor mu? Gitarım var, küçük bir klavye var. Bunlarla birlikte çalışarak öğrenebilir miyim kendi kendime?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Bir kere akorları kendi sesine göre transpoze etmen lazım yoksa ne yaparsan yap bütünlük saglayamazsın.
  • Devamlı söylemeye çalışarak çal (anlam öldü ) alışırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica
    Daha sesimin ne oldugunu ogrenmeden sarki transpoze etmek sence de biraz sacma degil mi?

rda_cl
    Calarken soylemek de cok zor oluyo ya
    Ritmi kaciriyorum hep. Sesimi ayarlayamadiimi hissettiim zaman da tum heves kaciyo zaten.

• Hocam ben jamplay.com'a üyeyim. Orada ayrıntılı vokal dersleri var. Aynı zamanda gitar ile ilgili de her konuda ders var. Paraya kıyarım diyorsan tavsiye ederim. Bir kere üye olur istediğin videoları indirirsin. 50 dolar bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Hocam ben jamplay.com'a üyeyim. Orada ayrıntılı vokal dersleri var. Aynı zamanda gitar ile ilgili de her konuda ders var. Paraya kıyarım diyorsan tavsiye ederim. Bir kere üye olur istediğin videoları indirirsin. 50 dolar bir şey.

Hocam naptin
    Ygs ogrencisiyim zaten cok detayli bir bilgiye gerek yok. Sesimin notasini ayarlayanilsem hafiften yeter bana. 50 dolar da cokmus ayrica

• quote:

Orijinalden alıntı: kese kağıdı

Angelica
    Daha sesimin ne oldugunu ogrenmeden sarki transpoze etmek sence de biraz sacma degil mi?

rda_cl
    Calarken soylemek de cok zor oluyo ya
    Ritmi kaciriyorum hep. Sesimi ayarlayamadiimi hissettiim zaman da tum heves kaciyo zaten.

Ritim kaçıra kaçıra alışırsın. Kendimden biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duolingo ile öğrenilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.