Şimdi Ara

Solaryum Sunroof nedir, ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce malum sitede piyasaya öylesine bakarken solaryum sunroof özelliği olan passat gördüm. Fiyatının bu denli yüksek olmasından o özellik mi sorumlu.
    Tam olarak nedir bu özellik google da arama yaptım fakat hiç bilgiye ulaşamadım.

https://store.donanimhaber.com/40/c2/64/40c2647bbcbaba7ea70fd52d2f1984c3.jpg
     Solaryum Sunroof nedir, ne işe yarar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Solaryum Sunroof Nedir, Ne İşe Yarar?

Solaryum sunroof, aracınızın tavanına yerleştirilen ve güneş ışınlarından yararlanmanızı sağlayan bir özelliktir. Bu özellik, "solar sunroof" veya "solaryum tavan" olarak da bilinir.

Solaryum Sunroof Ne İşe Yarar?

Solaryum sunrooflar, genellikle aşağıdaki amaçlar için kullanılır:

• Doğal Işık: Güneş ışınlarını aracınızın içine alarak doğal ışık sağlar. Bu, özellikle kapalı alanlarda araç kullanırken önemlidir.
    • Havalandırma: Solaryum sunrooflar, aracınızın içini havalandırmaya yardımcı olur. Tavanı açmak, temiz hava almanıza ve içeride biriken duman veya kokuları uzaklaştırmanıza olanak tanır.
    • Enerji Tasarrufu: Solaryum sunrooflar, aracınızın içini aydınlatmak için yapay ışık kullanımını azaltarak enerji tasarrufu sağlar.
    • Estetik: Solaryum sunrooflar, aracınızın dış görünümüne şık ve modern bir görünüm kazandırır.

Volkswagen Passat gibi bazı araçlarda solaryum sunrooflar standart olarak sunulur. Solaryum sunrooflar, araçların konforunu ve estetiğini artıran popüler bir özelliktir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Solar Sunroof, camlı bölmede yer alan 28 güneş hücresiyle enerji üretiyor. Aküyü kullanmadan çalışan bu sistem, aracın iç havalandırmasını harekete geçiriyor ve aracın çalışmadığı anlarda bile içeriye serin hava sağlıyor.
  • Solaryum Sunroof, camlı bölmede yer alan 28 güneş hücresiyle enerji üretiyor. Aküyü kullanmadan çalışan bu sistem, aracın iç havalandırmasını harekete geçiriyor ve aracın çalışmadığı anlarda bile içeriye serin hava sağlıyor. Kısacası artık sıcak yaz günlerinde aracınızı park etmek için gölge bir yer aramanız artık gerekmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Solaryum Sunroof, camlı bölmede yer alan 28 güneş hücresiyle enerji üretiyor. Aküyü kullanmadan çalışan bu sistem, aracın iç havalandırmasını harekete geçiriyor ve aracın çalışmadığı anlarda bile içeriye serin hava sağlıyor. Kısacası artık sıcak yaz günlerinde aracınızı park etmek için gölge bir yer aramanız artık gerekmiyor.

Mesajı azıcık değiştirerek yazda aynı yerden aldığımız belli olmasın.
  • nego0505 kullanıcısına yanıt
    Zaten forumdan bir arkadaşımın cümlesi. Görse bile kızmayacağını düşünüyorum. Zaten burası forum; önemli olan bilgiye ulaşmak. Nasıl ulaştığın söz konusu bile olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi bir sistemmiş yalnız neden kullanılmyor şu an?
  • Şimdi solaryum sunroof ile solar sunroof aynı şey mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamurluk ne işe yarar
    7 yıl önce açıldı
    egzost spirali nedir ne işe yarar
    19 yıl önce açıldı
    Spor yay ne işe yarıyor?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 HiT u DowN 1 kullanıcısına yanıt
    Sistem pahalı olduğu için olabilir.

Onun yerine 2-3 tane şundan alıp koymayı tercih edebilir sahibi:

http://www.hepsiburada.com/liste/auto-cool-gunes-enerjisiyle-calisan-arac-ici-hava-temizleyici/productDetails.aspx?productId=otctn17335&categoryId=20024888

Aslında klima da bunla çalışıyorsa Antalya tarzı sürekli sıcak olan bölgelerde olanlar tercih edebilir.
  • Solar sunroof enerji uretip sogutuyor.
    Solaryum sunroof ise yolda giderken bronzlastiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suanda araclarda kullanilan sunrooflar hangisi oluyor. Hic duymamistim boyle ozelliklerin olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Sistem pahalı olduğu için olabilir.

Onun yerine 2-3 tane şundan alıp koymayı tercih edebilir sahibi:

http://www.hepsiburada.com/liste/auto-cool-gunes-enerjisiyle-calisan-arac-ici-hava-temizleyici/productDetails.aspx?productId=otctn17335&categoryId=20024888

Aslında klima da bunla çalışıyorsa Antalya tarzı sürekli sıcak olan bölgelerde olanlar tercih edebilir.

Klima çalışmıyor, sadece havalandırma..

Pratikte işe yarayan bir sistem değil..

Dışarıdaki havayı içeri üflüyor, bildiğiniz fan gibi çalışıyor..

Sıcak havada işe yaramaz, sadece serin bir günde, aracınız güneş altındaysa ısınmasını engelleyebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Doorbay

Şimdi solaryum sunroof ile solar sunroof aynı şey mi ?

Solaryum sunroof diye birşey yok. Tamamen bizim hayal gücü gelişmiş milletimizin otomotiv dünyasına kazandırdığı terimlerden birisi.

Aslı solar sunroof'dur. Ayrıca ben aman aman bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Neden diyeceksiniz?

Çünkü bu sistem sanılanın aksine içeri soğuk hava basmıyor. Sadece fanları aktif tutarak hava sirkülasyonu sağlıyor. Yani dışarısı 40 derece ise aracınız 25 derecede beklemiyor.

• solaryum, güneş banyosu yapılan yerin adıdır.. solar ise güneş demektir.. yani doğrusu "solar sunroof" olacak ama böyle bir sistemi ilk defa duyuyorum o ayrı
  • Sunroof nedir avantajları hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. https://plakakodlari.com/sunroof-nedir-tanimi-ve-avantajlari.html

• quote:

Orijinalden alıntı: buketzeli

Sunroof nedir avantajları hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. https://plakakodlari.com/sunroof-nedir-tanimi-ve-avantajlari.html

bi konuya yorum yazarken konunun ne zaman açıldığına bi bakın yaa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.