Şimdi Ara

Solar - Safir cam - Titanyum Saat Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir kac haftadir saat arayisi icindeyim, istedigim saati bir türlü bulamadim..

• Solar
    • Safir cam
    • Titanyum
    • Tarih göstergesi
    • Tercihen Seiko ya da Citizen
    • Chronograph olabilir de olmayabilir de. Su zamana kadar tüm kullandigim saatler chronograph olmasina ragmen, bir gün dahi kullandigimi hatirlamiyorum.. "güzel duruyo" diyerekten almistim su zamana kadar..

Bulabildigim en yakin saat Citizen AS2031-57E (resim asagida). Citizenin buna benzer, + Chronograph cesitleri de olan bi cok saati var (resim 3 - AS4050-51E) fakat bunlarin en önemli özelligi radio controlled olmasi.. her gece radyo sinyalleri ile kendini senkronize ediyor. Bu özellik maalesef Türkiyede calismiyor.. acikcasi bu saatler cok hosuma gitti fakat fiyatinin %30 u sanirim sadece bu özellik icin iseniyor, kullanamicak olmama ragmen.

Sizin bildiginiz, üstte yazilan özelliklerin cogunu iceren, resimdeki saat ayarinda (metal, siyah kadran vs..), "bak bu saat bence cok iyi, güzel de duruyor" diyebileceginiz kaliteli bir saat varmi?

Bunun disinda asagidaki 2 farkli saat icin ne dusunuyorsunuz? Hangisi güzel duruyor sizce? Chronograph olan sanirim 2 mm daha yüksek ve kadrani 2mm daha genis. Bilezikleri de tamamen farkli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akintöre -- 30 Mayıs 2013; 0:37:47 >

•  Solar - Safir cam - Titanyum Saat Tavsiyesi
  •  Solar - Safir cam - Titanyum Saat Tavsiyesi

tek bildiğim solar olması titanyum değil sanırım.
  • Bu Seiko Diversi ben de gördüm fakat yazdiginiz gibi tek özelligi solar olmasi.. Tabi fiyat avantaji var o nedenle. Üstteki Citizenlar 500€, Seiko Divers 340€.. Görünüs olarak en üstteki Citizen iclerinden en cok hosuma gideni su zamana kadar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat kasası kaplama ve cila
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.