Şimdi Ara

Solak olmamdan dolayı pişmanım, keşke sağlak olsaydım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solaklar dengesiz olur hacı halısahada hemen fark edersin masatenisinde sayı vermeden maç kazanabilirsin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke solak olsaydım derim bende...

• solak olmak ayrıcalıktır
  • Sol elimle yaziyorum sag elimle mouse kasik tutuyorum . Azcik sag elimi zorlasam onla da yazacam .

• Senden garipleri var hocam. Bir arkadaşım var yazı yazarken,basketbol oynarken sağ elini kullanıyor futbol oynarken solak.

• Bende solağım.Bir ayrıcalık değil ama bu hayatta herşey sağ el kullananlara göre yapılmış.Mesela bazı ünilerdeki sınıflarda masalarda sağa bakar üşün.Hatta silahlar bile sağ el kullananlar için yapılmıştır.Sol elinle kullanacağın bir tabancanın boş kovanı sana gelebiliyor.

Ama iyi tarafı bana göre sağ elini istersen daha iyi geliştiriyorsun ama uğraşman lazım.Mesela ben sağ ellede yazı yazıyorum.Hatta futbolda bile sağ ayağını da geliştiren insanlar daha başarılı oluyor.Dövüş sporlarında bile her elini geliştirirsen seni zor alt ederler.

Katılmadığım tek şey solaklar matematikte extra başarılı olmuyor.Ygsde en fazla mat kasıyorum dşün.
  • İki elimi de kullanıyorum genelde ancak küçüklükten sağla yazdırdıkları için alışmışım berbat bi yazım var yani öyle ki sol ile yazarsam yine aynı berbatlıkta oluyo demek ki zorla sağa alıştırmışlar

• Biz salağız da noooluyor boolum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chardee Macdennis

Bir buton vardi neydi o ?

Derdını seveyım butonu

• Ben normalde sağlak birisiyim. Topa vururken , yazı yazarken el ve ayağımının sağ taraflarını kullanıyorum ama yumruk atarken , taş vs fırlatırken sol elimi kullanıyorum. Solak mı , sağlak mı olduğum belli değil. Geçen ay bağlama kursundan hoca sordu ; solak olan var mı diye. Konuştuk biraz. Her iki elimde de kullanabiliyorum , sorun olmuyor. Beynimin sağ ve sol lobları da eşit çalışıyor gibi.

• Solağım ve solak olmaktan çok memnunum. Farklı olmak güzel bence.

• Baglama calarken
    Ve vites degistirirken zorlandim.ama alisiyor insan zorlaaaa.
    Bi de iyi tarafindan bak. Solaklar daha az yasiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

quote:

Orijinalden alıntı: Chardee Macdennis

Bir buton vardi neydi o ?

Derdını seveyım butonu

Aynen öyle
  • Ben de solağım
    Ve konuşurken bazen kelimeleri yanlış telafuz ediyorum. Normal her insan yapar bunu demeyin ben mesela bir şeyleri ters söylüyorum. Tuhaf yani. Ama hiç bir zaman şikayet etmedim solak olduğum için. Hep bir farklılık olarak gördüm. Her ne kadar yazı yazarken elinin altı yazdıklarının üstünden geçtiği için kara olsa da makası sol elinle kullanamasan da tekli masalı sandalyeler genellikle sağ olsada yine de solak olmaktan mutluyum 😉☺

• Artık dert etmek istemiyorum, yaşasın SOLAKLIK!!!

Hepinize çok teşekkür ederim.

• Saka maka forumda solak populasyonu epey fazla ve hepimizin de bi sosyallik problemi var. Bence bu konu incelenmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ el sol ayak iyidir

• Yanlış düşünüyosun sana şunu söyleyim Ronaldo ve Messiyi düşün biri sağlak biri solak ikiside dünyanın en iyi oyuncuları solak olmanın avantajlı durumları vardır.Bazen hiçbir şey yapmasanız da, sırf sol elle yazmanız bile size hayran olunmasına neden olur.Nedense insanlar kendileri sol elle yazamadıklarından sizin çok zor bir şeyi başardığınızı sanırlar.Ben de sağ elle yazamıyorum ama henüz kimse bunun durumu eşitlediğinin farkına varmadı.
    Rakiplerine ters geldikleri için her çeşit spor dalında başarılıdırlar.Biraz iyimser ol.Solak olmanında güzel olduğunu anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the caney -- 29 Kasım 2015; 1:45:22 >
  • Solağım solak olmak ayrıcalıktır

• "Ayrıca bugüne kadar tanıdığım tüm solak insanlar değişik insanlardı."

Bunu okuyunca bastım kahkahayı. Ben de solağım ve arkadaşlarım tarafından lakabım "değişik" tir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.