Şimdi Ara

Sol Yavaslik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

dns için adguard home paralel olarak quic h3 ve tls bağlantıya gönderiyor, hangisi hızlı cevap verirse onu kullanıyor. onun istatistiklerinde hiç sorun yok. (ya da paralel kullandığım için biri patlayınca diğeri çalışıyor)

ona rağmen websiteleri sürekli refresh gerektiriyor, müzik dinlenmez hale geliyor, turkcell superonline aynı...

• Abi komediye bakar mısınız? Dün bu konu hakkında eleştiri yapınca bazıları Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi başlığını silerek ve ilk açıldığı içeriği de silerek "..." olarak başlığı tekrar aktifleştirmiş. Sol Yavaslik 

Sol Yavaslik

Ya tekrar söylüyorum, bu kadar rahatsızsanız vermeyin şu forum hizmetini artık... İnsanların aldıkları hizmet hususunda olumlu veya olumsuz eleştiri hakları mevcuttur. Başlığı silerek ve gelen tepkiye istinaden böyle işler yapacaksanız hiç yapmayın. Birilerine şirin gözükmek için "Yahu bu başlıklar açılıyor ama bizim sponsorluk gitmesin..." düşüncesiyle bu kadar yıldır görülmeyipte birden bire değnek değmiş gibi pat diye başlık silerek, görünmez yaparak olmaz bu işler... Sen burada firma başlığı açtıysan/firma parlatıyorsan tabii ki hizmeti alan kişiler de memnun değilse eleştirecekler. Parlattığın için seni de eleştirecekler...

Haaa... "Ya bu başlıkta sansürün etrafından dolanma yöntemleri paylaşılıyor, son dönemler gündemde zaten, hedef olabiliriz ve bundan dolayı rahatsızız..." diyorsanız bunu da açıkça belirtin. Forum sizin, insanların hangi başlıklarda ne paylaşması hususunda karar verip, kural koyabilecek yetiye sahip olduğunuzu düşünüyorum. Kaldı ki erişime engellenmiş bir içeriğe erişmek suç değil, Çin hariç dünyanın hiçbir yerinde de değil zaten (Orada bile çatır çatır giriliyor etrafından dolanılıp her yere...). Bunu suç saydığımızı farz edelim, memlekette içeri girip çıkmayan internet kullanıcısı kalmaz. Dünyada da aynı şekilde... Sen bu sansürü yapıyorsan, insanların da bilgiye erişme özgürlüğü var. İster 18+ bir içerik olsun (yetişkin bireyler için konuşuyorum), ister farklı bir şey benim evimin içerisinde olan bir şey beni ilgilendirir, başkasını değil. Çok şükür neyin doğru neyin yanlış olabileceğini de ayırt edebilecek yaştayım, çocuklarım da olsa sorumlu bir ebeveyn olarak nereye girip nereye girmeyeceklerine yine ben karar vereceğim, devlet veya bir başkası değil!

Lütfen artık bu tip konularda net olun...

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 11 Mayıs 2026; 13:36:23 >

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt

Başlığı konu sahibi değişmiş burası bi forum konu silinir kaybolur geri getirilir yanlışlıkla olma olasılığı bile yüksek.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

Keşke bunu konu gündeme geldiğinde dün belirtmiş olsaydınız. Belli ki konuları moderatörleriniz veya siz bizzat takip ediyorsunuz. Birden bire görüntülemeden kaldırılıp, sonra da eleştiri sonrası küt diye böyle belirince ve sayfada da, "Bu konu gösterimden kaldırılmıştır, bu yüzden girişiniz engellendi. Sadece yöneticiler görebilir." mesajı görüntülenince insanların haliyle okları yönetime doğrultması normal. Neyse...

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Konu sahibine bildirdim isteyen biri olursa konuyu devretmek için görüşebiliriz.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • nofearl N kullanıcısına yanıt

adguard dns adreslerini kullandım daha önceden, fark eden birşey olmamıştı.

Suan sol dns adreslerine geçtim, google a oranla bir tık daha iyi çalışıyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.