Şimdi Ara

Sol kolum uyuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son 1 saattir sol kolumda bir uyuşma var, karıncalanma, ama giderek artıyo şu an baya rahatsız edici durumda. Akşam üzeride olmuştu 10 dakka sonra geçmişti. 1 saat önce gene başladı tırsıyorum. Ne olabilir bunun nedeni? Sigara, kahve vs gibi şeylerden dolayı olabilir mi?Daha önce başına gelipte hiçbir şey olmadan hayatına devam eden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Beyler son 1 saattir sol kolumda bir uyuşma var, karıncalanma, ama giderek artıyo şu an baya rahatsız edici durumda. Akşam üzeride olmuştu 10 dakka sonra geçmişti. 1 saat önce gene başladı tırsıyorum. Ne olabilir bunun nedeni? Sigara, kahve vs gibi şeylerden dolayı olabilir mi?Daha önce başına gelipte hiçbir şey olmadan hayatına devam eden var mı?

Cene ve omuzda agri uyusma var mi agri eforla birlikte mi artiyor bicak saplanir gibi bir kisa sureli bir agri mi yoksa uzun sureli bir agrimi nefes darligi var mi ona gore yorum yapicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towerandme

quote:

Beyler son 1 saattir sol kolumda bir uyuşma var, karıncalanma, ama giderek artıyo şu an baya rahatsız edici durumda. Akşam üzeride olmuştu 10 dakka sonra geçmişti. 1 saat önce gene başladı tırsıyorum. Ne olabilir bunun nedeni? Sigara, kahve vs gibi şeylerden dolayı olabilir mi?Daha önce başına gelipte hiçbir şey olmadan hayatına devam eden var mı?

Cene ve omuzda agri uyusma var mi agri eforla birlikte mi artiyor bicak saplanir gibi bir kisa sureli bir agri mi yoksa uzun sureli bir agrimi nefes darligi var mi ona gore yorum yapicam

Çenede yok. Omuzdada yok, ama Bu dirsek hizasından aşşağıda hafif ağrı gibi bir şey hissediyorum arada bir.Bir de bu pazı denen yerin olduğu yerde arada bir. Onun dışında kolum komple uyuşmuş gibi. Bir de kolumu güçsüz hissediyorum. Artan ağrı veya bıçak saplanır gibi bir ağrı yok. Dediğim yerlerde arada bir hafif bir ağrı hissediyorum. Nefes darlığı yok ama demin yatarken var gibiydi. gelçi o psikolojikte olabilir çünkü tam o sırada bu uyuşukluğun nedeniyle ilgili şeyler düşünüyodum. aklıma kalp krizi filan değişik şeyler geliyodu ya ölürsem filan diye düşünceler vardı kafamda. Ondan olmuş olabilir şu an yok.

• quote:

quote:

quote:

Çenede yok. Omuzdada yok, ama Bu dirsek hizasından aşşağıda hafif ağrı gibi bir şey hissediyorum arada bir.Bir de bu pazı denen yerin olduğu yerde arada bir. Onun dışında kolum komple uyuşmuş gibi. Bir de kolumu güçsüz hissediyorum. Artan ağrı veya bıçak saplanır gibi bir ağrı yok. Dediğim yerlerde arada bir hafif bir ağrı hissediyorum. Nefes darlığı yok ama demin yatarken var gibiydi. gelçi o psikolojikte olabilir çünkü tam o sırada bu uyuşukluğun nedeniyle ilgili şeyler düşünüyodum. aklıma kalp krizi filan değişik şeyler geliyodu ya ölürsem filan diye düşünceler vardı kafamda. Ondan olmuş olabilir şu an yok.

Buyuk ihtimalle kalple ilgili bisey degil kolunun uzerinde uzun sure yatmissan olabilir tabi gece devam ederse bi kardiyologa gorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sigaradan Olur bırak Yarın 4 gün sonra bacaklarda başlar allah göstermesin Keserler. Bırak ciğarayı o seni bırakmadan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Buyuk ihtimalle kalple ilgili bisey degil kolunun uzerinde uzun sure yatmissan olabilir tabi gece devam ederse bi kardiyologa gorun

Tamamdır sağol. Yinede baya tırsıyorum ama hadi hayırlısı.

• Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    yaş kaç hocam?

daha önce oldu mu, aniden mi başladı.öncesinde kolunu yordun mu ya da üstüne yattın mı,herhangi bir hastalığın var mı,kullandığın ilaç vs?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_furkangs

yaş kaç hocam?

daha önce oldu mu, aniden mi başladı.öncesinde kolunu yordun mu ya da üstüne yattın mı,herhangi bir hastalığın var mı,kullandığın ilaç vs?

23 yaş.

Bugün saat akşam 4-5 civarı gibi oldu 10 dakka sonra geçti. Onun dışında olmadı ya da hatırlamıyorum.
    1 saat filan önce yattıydım uyumaya çalışıyodum, kolda uyuşukluk olmaya başladı sonra işkillendim uyuyamadım filan kalktım. Arttı o süre zarfında biraz. Biraz önce avuç içim ve parmaklarımda ağrı filan oldu hafif. Şimdi geçti.
    Bir şey yapmadım kolu yoracak, maksimum az bir süre üstüne yatmışımdır.
    Hastalığım yok varsada bilmiyorum İlaçta kullanmıyom sadece midemde yanma oluyo arada Talcid içiyorum Bir de arada dişim ağrır majezic içerim. Onun dışında yok.

• Bişey olmaz endişelenmeyin
  • Sol kolu hareketsiz bırakmışsın çok. sağ kol uyuşmadığına göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolun ağrıması, uyuşması vb şeyler kalp krizi işareti diye biliyorum. Hatta geçen gün forumdan birisi yolda yürürken koluna ağrı girmiş hastaneye gittiği zaman kalp krizi geçirdiği ortaya çıkmıştı. Konuda gençliğim solu falan yazıyordu. Sebebi olarakda sigara ve içkiyi söylemişti diye hatırlıyorum. Dikkatli olmakta fayda var
  • quote:

quote:

yaş kaç hocam?

23 yaş.

Bugün saat akşam 4-5 civarı gibi oldu 10 dakka sonra geçti. Onun dışında olmadı ya da hatırlamıyorum.
    1 saat filan önce yattıydım uyumaya çalışıyodum, kolda uyuşukluk olmaya başladı sonra işkillendim uyuyamadım filan kalktım. Arttı o süre zarfında biraz. Biraz önce avuç içim ve parmaklarımda ağrı filan oldu hafif. Şimdi geçti.
    Hastalığım yok varsada bilmiyorum İlaçta kullanmıyom sadece midemde yanma oluyo arada Talcid içiyorum Bir de arada dişim ağrır majezic içerim. Onun dışında yok.

hocam önemli bir şey değil gibi hele de kalple alakası yok bazı arkadaşlar yazmış bilgilendireyim.

kalp krizi ağrısı kalpren sol kola yayılır orada hissedilir sanki ağırlık çökmüş gibi olur özellikle nefes almada sıkıntı yaşarsınız.

ağrınız devam ederse yarın da tekrarlarsa nörolojiye gidin.

• quote:

quote:

quote:

yaş kaç hocam?

23 yaş.

hocam önemli bir şey değil gibi hele de kalple alakası yok bazı arkadaşlar yazmış bilgilendireyim.

kalp krizi ağrısı kalpren sol kola yayılır orada hissedilir sanki ağırlık çökmüş gibi olur özellikle nefes almada sıkıntı yaşarsınız.

ağrınız devam ederse yarın da tekrarlarsa nörolojiye gidin.

Sağolasın yorum için hocam içim azda olsa rahatladı tabi ben baya pimpirikliyimdir bu geçene kadar uyuyamıyacam gibi duruyo.

• yemin ederim akşam üstü banada oldu tam 2 saat agrıdı şuan çok az var ayda 1 veya 2 kere olur bu bana
  • Sol kolda uyuşma kalbe bağlı olabilir hocam bir doktora görünün. sigara vs kullanıyorsanız ondanda olabilir

http://www.uzmantv.com/sol-kolda-karincalanma-ve-uyusma-neden-olur

bunuda bir izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

yemin ederim akşam üstü banada oldu tam 2 saat agrıdı şuan çok az var ayda 1 veya 2 kere olur bu bana

İnşallah sıradan bir şeydir seninkide benimkide doktora gitmek lazım yarın ilk iş doktora gidecem zaten, şaka olmuyo bu sağlık işleriyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.