Şimdi Ara

Sol koltuk altımdan başlayan agrı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 hafta önce hafif uşutmemle boğaz agrısı ve burun akıntısı vardı.Sol bademcik ve sol koltuk altımdada agrı başladı.Kolumu sadece havaya kaldırırken ve koltuk altıma bastırırken agrıyı hissediordum şişme vs yoktu.2 gun sonra boğaz agrısı,bademcik agrısı fln geçti ama koltuk altı agrısı pazu bolgesine biceps kaslarının ustune doğru yayıldı hafif dirseğimin ustune kadar geldi.Sankı kolumda yara varmış yada kolumu dambull çalışmışım da kas agrısı varmış gibi hissediyorum.Vücut geliştime yapıyorum ama 1 aylık ara vermiştim yani hamlık agrısı olamaz.Agrı çok yuzeysel kaslarla cildim arasından geliyor ve belli bir noktası yok.Kolumu kaldırınca pazu bolgesine dagılan bir acı var sadece sankı kolumda yara varmış gibi hissediyorum aynı zamanda pazu bolgesine elimi surmemle hafif acıyı hissediyorum.Sol bicepslerle agırlık kaldırınca agrı olmuyor.2-3 haftadır bu şekilde.Ateş halsizlik şişlik vs olmadı.Agrılar bir azalıyor bir artıyor kafasına gore değişiyor çok yoğun egzersiz yapsam da agrı değişmiyor yatım uyuyup ertesi gun uyandığımdada agrı değişmiyor.Bu ne olabilir boyle ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.