Şimdi Ara

sol elimi kullanma isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lysye hazırlanan biriyim , hem can sıkıntım olduğundan ve sağ elim yorulduğundan hem ilginç geldiğinden deftere sol elimle karalama , harf falan yazıyordum bir iki haftadır.şimdi ne zaman kalemi sağ elime alsam ciddi ciddi çok rahatsızlık hissediyorum ve diğer elimi kullanasım geliyor önemsenmesi gereken bişiy mi , geçer mi sizce ?
    ders çalışamaz oldum resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 10 Nisan 2015; 22:32:44 >

• İki elini de kullanabilmek güzel bir şey ama bunu lys den sonra denemelisin. Şimdi sınavlarına çalış. İki eli kullanmak niye güzel çünkü Allah korusun sağ eline koluna falan bir şey olursa sol elinle yazarsın. He bir de solaklar her zaman dikkat çeker. Sırf solak olduğun için kız kaldırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sag elinle bir kac defa mansturbasyon yap duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

İki elini de kullanabilmek güzel bir şey ama bunu lys den sonra denemelisin. Şimdi sınavlarına çalış. İki eli kullanmak niye güzel çünkü Allah korusun sağ eline koluna falan bir şey olursa sol elinle yazarsın. He bir de solaklar her zaman dikkat çeker. Sırf solak olduğun için kız kaldırabilirsin.

Kızı sag ile kaldiramiyoz mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vercutel

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

İki elini de kullanabilmek güzel bir şey ama bunu lys den sonra denemelisin. Şimdi sınavlarına çalış. İki eli kullanmak niye güzel çünkü Allah korusun sağ eline koluna falan bir şey olursa sol elinle yazarsın. He bir de solaklar her zaman dikkat çeker. Sırf solak olduğun için kız kaldırabilirsin.

Kızı sag ile kaldiramiyoz mu ?

Yok solaklara direk veriyorlar

• onu sormak istemedim sağ elim dominant doğuştan fakat sol elimde olması gereken his sağa geçti :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.