Şimdi Ara

sokaktan,kendi pc me nasıl girerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok yazı okudum programlar kurdum denedim hep yarım kalıyor
    evdeki pcmde güvenlik kameram kayıt yapıp pc ye kayıt yapıyor,dışardaki internet kafeden pc me girip bakmak istiyorum

bazı programları kurdum ama karşılıklı pc lerde kod girip ok deyip onaylamak gerekiyor..yani evdeki pc açık kalsa bile,başında birisi kod girip onaylaması lazım teamweaver gibi...

ama ben evdeki pc açık bırakıp,yani program varsa kendi kendine çalışssın,internet kafeden direk girmek istiyorum...program ve kurulum ve kullanma anlatımı varsa iyi olur

dün denedim programı kuruyorum,kendi pc de ip görünsede aktif değil deyip durdu işin sonunda kalıyorum

• Dvr cihazı al telefondan bile izlersin ip ile ne uğraşıyorsun. 200liran gider en fazla monitör bile gerekmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dvr cıhazını alıcaksın oncelıkle, kameranın kurulu oldugu lokasyonda dıs ıp sabıt olucak kameranın portlarını yonlendırmesını modemden yaptıktan sonra sabıt olan dıs ıp ıle ıstedıgın zaman ıstedıgın yerden ızleye bılrısın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

Selam,

Team Viewer'ın sabit bir kullanıcı kodu ve şifre belirleyerek sürekli uzaktan bağlanabilme özelliği var. Bilgisayarda sabit ip kullanmıyorsanız Team Viewer kurup (ücretsiz sürümde de mevcuttur) bu özelliği açın. ID ve belirleyeceğiniz şifreyi bildiğiniz sürece her yerden bağlantı kurabilirsiniz.

kesin çözüm ama kaliteli görüntü alamazsın bu şekilde baglantı hızına baglı olarak görüntü donuk olurfalna filan

kullanmış oldugun dvr kartı nın remote programı mevcuttur muhtemelen onu kullanarak gerekli port yönlendirmelerini de yaparsan eger istedigin sonuca ulaşırsın ama kesinlikle dış ip statik olması gerekmekte aksi halde herseferinde ip öğrenmen gekekir...
  • Makineni açık tutup karşılıklı senkronizasyon ile teamviewer gibi bir platformu kullanmayı düşünebilirsin. İş hayatında, hayat kurtarır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.