Şimdi Ara

sokakta yuruyorum xianomi kulaklik sarj bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sansızlıga bakın.islerimi yapmak icin cıktım.yururken kolaylık olsun kulaklik aldim.evden.ciktim taktim.sarj bitti

bunlar boylemi nornalmi yani pc ye kabloyla taktim hem ic kulaklik hem kap sarj oldu

daha sonra kulaklik killandim iki saat sorna sarj bittj ve bir kere kutuya koydum doldu ve yine kullandim

su an ikinci kez kutusuna koydum sarj bitmis..bu kutu tek fullemelikmi oluyor.neden belirtmiyorlar bu nasil is anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben haylou gt1 pro kullanıyorum haftada 1 şarj ediyorum kulaklıklar da 3 saat civarı götürüyor.

• xiaomi kendi marka ismini bu kulaklıklarla biraz zedeledi. kulaklıklar çok düşük seviyeli çünkü. baya ucuz işi yani. normalde çin'li isimsiz üreticiler şu anda quallcom'un çiplerini alıp çok güzel blueooth kulaklıklar üretiyolar ucuz fiyattan. xiaomi ise, normalde tatmin edici ürünler üretir, ama bu kez kulaklık işinde kendi pazarlama ağını kullanıp kendi adına yakışmayan bir ürünü pazarladı.

yalnız şunu da belirtmek gerek. xiaomi kulaklıkları çakması da var. kutu falan neredeyse bire bir aynı. size çakması denk gelmiş de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.