Şimdi Ara

SOKAKTA KEDİ BULDUM. EVE GETİRDİM. SÜREKLİ MİYAVLIYOR (YENİ RESİMLER GELDİ) alışıyoruz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
14.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi. yarım saattir uğraşıyorum kendisiyle. Haşlanmış tavuk ve tavuk suyu verdim. normal su da tabiki. yanından ayrılıyorum. miyavlamaya başlıyor.. ne yapmamı önerirsiniz?? acil yardımınız lazım. henüz 2 aylık olmalı. yürümeyi öğrenmiş koliden çıkarınca hemen etrafa doğru yürüyo yerinde durmuyor. ne yapmalıyım?

-------------------

Annemle beraber bi güzel yıkadık. Suyun ne olduğunu daha anlamamış galiba hiç huysuzluk yapmadı.. Şimdi sobanın karşısında kurutuyorum.

fotoğraf makinesinin şarjı bitmiş telefonla çektim. görüntüler o yüzden kötü.

Burun ve ağız cevresindeki izler kir değil tüyleri zarar görmüş o yüzden pis gözüküyor.
     SOKAKTA KEDİ BULDUM. EVE GETİRDİM. SÜREKLİ MİYAVLIYOR (YENİ RESİMLER GELDİ) alışıyoruz :)

------YENİ RESİMLERİ GELDİ.....

Artık yavaş yavaş alışmaya başladı bize. Tuvaletini yaptığı yer, yemeğini yediği yer, uyuduğu yer yavaş yavaş sabit olmaya başladı :)
    Şimdi sadece karnı açken ve tuvaleti olduğunda miyavlıyor.
    Atletimin üzerinde uyumaya hazırlanırken birkaç fotoğrafını çekeyim dedim. İşte o resimler.

Bu da esnerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 24 Mayıs 2012; 3:57:56 >

• yazık, belki annesinden aldın.
  • Hocam çok yavru daha üşüyordur annesini arıyordur yalnız bırakmamak gerek bende sütten kesilmemiş gözleri daha yeni açılmış yavru bulmuştum, ölümden döndü çok uğraştım 2-3 ay her gece elimde uyudu küçük ilaç damlasıyla ılık süt içirdim, mahfetti ama değdi ya fakat şuan işin cidden çok zor.
  • ss koyabilcen mi
  • Annesinden almadım. Yolun kenarında otlukta kendi kendine miyavlıyordu. Kafasındaki tüyler de biraz harap olmuş tek başınaydı. Miyavlamasından bütün mahalle çınlıyodu annesi olsa yanına gelirdi. Almak için biraz uğraş verdim zaten. O kadar sürede gelirdi annesi olsa. Gözleri açık, yürüyebiliyor, verdiğim pişmiş tavuk parçalarını da rahatça yiyor hatta ilk aldığımda sweet tshirt ün üzerinden parmağımı ısırdı acıttı. Dişleri sağlam yani. Tek sorunumuz miyavlayıp yerini beğenmemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

yazık, belki annesinden aldın.

Kediler annesinden ayrılınca biraz ağlarlar ama 1 gün sonra hatırlamazlar. Hafızaları çok kısadır.

Kedinin gözlerine bakmanı tavsiye ederim ilk, leke varsa gözlerinin etrafında, temiz bişeyle silebilirsin.

Kakasını ilk yaptığı yere hep yapar, o yüzden ilk yaptığı yer önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Annesinden almadım. Yolun kenarında otlukta kendi kendine miyavlıyordu. Kafasındaki tüyler de biraz harap olmuş tek başınaydı. Miyavlamasından bütün mahalle çınlıyodu annesi olsa yanına gelirdi. Almak için biraz uğraş verdim zaten. O kadar sürede gelirdi annesi olsa. Gözleri açık, yürüyebiliyor, verdiğim pişmiş tavuk parçalarını da rahatça yiyor hatta ilk aldığımda sweet tshirt ün üzerinden parmağımı ısırdı acıttı. Dişleri sağlam yani. Tek sorunumuz miyavlayıp yerini beğenmemesi.

1 gün miyavlar o dostum. Birkaç saate pes eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Kediler annesinden ayrılınca biraz ağlarlar ama 1 gün sonra hatırlamazlar. Hafızaları çok kısadır.

Kedinin gözlerine bakmanı tavsiye ederim ilk, leke varsa gözlerinin etrafında, temiz bişeyle silebilirsin.

Kakasını ilk yaptığı yere hep yapar, o yüzden ilk yaptığı yer önemli.

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Annesinden almadım. Yolun kenarında otlukta kendi kendine miyavlıyordu. Kafasındaki tüyler de biraz harap olmuş tek başınaydı. Miyavlamasından bütün mahalle çınlıyodu annesi olsa yanına gelirdi. Almak için biraz uğraş verdim zaten. O kadar sürede gelirdi annesi olsa. Gözleri açık, yürüyebiliyor, verdiğim pişmiş tavuk parçalarını da rahatça yiyor hatta ilk aldığımda sweet tshirt ün üzerinden parmağımı ısırdı acıttı. Dişleri sağlam yani. Tek sorunumuz miyavlayıp yerini beğenmemesi.

1 gün miyavlar o dostum. Birkaç saate pes eder.

Gözlerinde sorun yok. Miyavlamasını kesse rahatlıyacam ama. Biraz alışsın iyice de temizlicem.

• Ona bakması için bir sataniste hediye et derim :D
  • Mırıldanma Sözlüğü

Mrooww

Seni Seviyorum

Miioo-oo-oo

Aşığım be aşık, aç şu kapıyı da dışarı çıkalım!

Mrow

Bir yerden sesler geliyor...

Miaowbu

Beni beslemeyi yine unuttun!

rroww-mırrr

Lütfen, şu tuvalet kabımı temizle artık, altıma yapıcam yoksa, tutamıyorum

miaowmiaow

Hadi oyun oynayalım yaa

Mmioomiaww

Burda ne kadar az oyuncak var farkında mısın, bir de o elindekini sallıyorsun bana

Mmewwwew

Eve biri girdi galiba. Gidip bakmak istersen, ben yatağın sıcaklığını senin için korurum.

raoowww

hmm, oynayacak dahi iyi birşey olmadığına göre ben de şu koltukta tırnaklarımı bileyeyim bari.

mrowwwwww

Şimdi hatırladım, o doktor ziyaretinden sonra vücudumun bazı parçaları orada kaldı.

Rowwaraww

Ah canım, et mi getirdin. Sana mutfağa kadar eşlik edeyim..

guuurrrrrrrrrrr

Miskin miskin güneşlenmenin tadına da doyulmuyor

Me-e-ekk-ekk

bu böcegi yakaladim mi, öğle yemeğimize bir çeşit katmış olacağız.

Mraakkkk!

Ah be, bir kuş be, şimdi yakaladım seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

Mırıldanma Sözlüğü

Mrooww

Seni Seviyorum

Miioo-oo-oo

Aşığım be aşık, aç şu kapıyı da dışarı çıkalım!

Mrow

Bir yerden sesler geliyor...

Miaowbu

Beni beslemeyi yine unuttun!

rroww-mırrr

Lütfen, şu tuvalet kabımı temizle artık, altıma yapıcam yoksa, tutamıyorum

miaowmiaow

Hadi oyun oynayalım yaa

Mmioomiaww

Burda ne kadar az oyuncak var farkında mısın, bir de o elindekini sallıyorsun bana

Mmewwwew

Eve biri girdi galiba. Gidip bakmak istersen, ben yatağın sıcaklığını senin için korurum.

raoowww

hmm, oynayacak dahi iyi birşey olmadığına göre ben de şu koltukta tırnaklarımı bileyeyim bari.

mrowwwwww

Şimdi hatırladım, o doktor ziyaretinden sonra vücudumun bazı parçaları orada kaldı.

Rowwaraww

Ah canım, et mi getirdin. Sana mutfağa kadar eşlik edeyim..

guuurrrrrrrrrrr

Miskin miskin güneşlenmenin tadına da doyulmuyor

Me-e-ekk-ekk

bu böcegi yakaladim mi, öğle yemeğimize bir çeşit katmış olacağız.

Mraakkkk!

Ah be, bir kuş be, şimdi yakaladım seni

tek tek okudum

kedileri de hiç sevmem. (apartmanda kedici bi teyze vardı. dışarda unuttuğumuz ayakkaabılara pislerlerdi. pis kokarlardı falan)

yeni yeni anca çok sevimliyse severim

• eğer bakacaksan ensesine damlatılan ilaçlar var ondan al sür ensesine, pire doludur şimdi.bizde bulmuştuk 1-2 haftalık pire kaynıyodu.zamanla kesilir miyavlaması ,gözlerinde çapak kir felan varsa pamugu çaya batırıp dikkatlice temizle gözlerinin etrafını.
  • annesi yiyecek bulmaya gitti belki, belki hala arıyordur.. geldiginde ne gorecek : yavrusu yok , kaybolmuş..... biraz kendinmiş gibi duşün anne kediyi =( bence hemn yerine koy , mutlaka gelir annesi.. hem yavru da hayat sartlarina alismis olur, doganin kanunu ;).. gecen hafta bizim burada da sabaha kadar ciyakliyordu ama su siralar yok...
    (yaptigin iyi birsey, iyi niyetle almissin eve tebrik ediyorum,ama kediye baglanmadan ait oldugu yere biraksan iyi olur, eger evde buyurse sokak hayatini bilmedigi icin sokaga biraktgn zaman adapte olamaz )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedidir belki ondan miyavlıyordur ?
  • Kedidir kedi.
  • Miyavlamaması lazım onu hemen veterinere götür . Geçen bizim kedi de miyavlıyordu , ertesi gün helvasını yedik .
  • yerine alıştırmak için yerinin alt tarafını sıcak tut oraya hemen alışır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acilen veterinere götürüp ensesine pire lacı damlattır yoksa kediyi aldığına alacağına püşman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyavlıyorsa sıkıntı yok demektir..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.