Şimdi Ara

Sokakta gördüğüm rezalet olay !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabadaydık.Babamın yanında oturuyordum önümüzdede at arabası var ve yavaş gidiyor.Sonra farkettik atlar o kadar zayıf ki kemikleri çıkmış artık.Tren yolundan karşıya geçicez küt atın biri bayılıyo gibi oldu ve düştü.Bizde ortada kaldık tren yolunun ve sağ taraftanda tren geliyor.Biz gerçi kurtulduk şükür fakat o hayvan yere düşerken gözleri kırmızydı ve açlıktan hareket bile edemiyordu.Atı süren serefsizde hala hayvanı kaldırmaya çalışıyor hayvan ağlıyordu ailecek nasıl sinir oldum anlatamam.İZMİR'de yaşıyorum ve bu ülkede böyle cahil insanlar yaşadıkça nasıl gelişicez bilemiyorum adama etmediğim küfür kalmadı orada...

Edit:At arabası önümüzdeydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 31 Ağustos 2011; 18:58:57 >

• Adam cahil,fakir anlasa oda yapmaz herhalde veya yapar onu bilemem ama bu ulkenin gelecegi parlak degil cok cahil var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Adam cahil,fakir anlasa oda yapmaz herhalde veya yapar onu bilemem ama bu ulkenin gelecegi parlak degil cok cahil var.

insanlıkla alakası var cahillikle değil
  • Abi bu At'lar nereden baksan 1 milyardan başlıyor. Çingeleler nereden buluyor. Çalıyor mu ne yapıyor abi aklım almıyor. Bende istanbul'da görüyorum resmen eziyet.
  • o insanların tepesine atı bindirip dolaştırcaksın bayılana kadar anlıcak o zaman
  • O atlarin cektigi eziyeti dunya uzerinde kimse cekmiyodur herhalde cidden kotu durumdalar paran ve gucun olucak hepsini kurtaricaksin aslinda.sonrada sokaktaki diger zor hayvanlari
  • Arkadaslar sormayın içim o kadar kötü olduki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Abi bu At'lar nereden baksan 1 milyardan başlıyor. Çingeleler nereden buluyor. Çalıyor mu ne yapıyor abi aklım almıyor. Bende istanbul'da görüyorum resmen eziyet.

Neyi parayla alıyorlar ki?
  • Ne kadar cahil olursan ol insanda vicdan olacak o hayvanın o halini görmüyor mu?
  • Sokak hayvanlarına ne demeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Adam cahil,fakir anlasa oda yapmaz herhalde veya yapar onu bilemem ama bu ulkenin gelecegi parlak degil cok cahil var.

insanlıkla alakası var cahillikle değil

Katılıyorum.
  • Adalar'da fayton çeken atlara acıyorum. Yokuş yukarı götürüyorlar onca kişiyi ..
  • sokaktan karpuzcu geçiyor , kanka olduk elemanla. bu arada at arabasında satıyor. birgün baktım at değişmiş. diğerine ne oldu dedim, o hastalandı kasaba sattım dedi.

içimden acayip sövdüm. kasabı söyletemedim. polise ihbar edecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

sokaktan karpuzcu geçiyor , kanka olduk elemanla. bu arada at arabasında satıyor. birgün baktım at değişmiş. diğerine ne oldu dedim, o hastalandı kasaba sattım dedi.

içimden acayip sövdüm. kasabı söyletemedim. polise ihbar edecektim.

• avradını kestigimin karpuzcusu o sıcakta hayvana su bile vermiyordu. apartmanın girişinde bir kova vardı, karpuz alacağım zaman su doldurup veriyordum.
  • cahil mi?? yok hocam olur mu cahillik değil o.. cahillik onlara iltifat olur.. insanlık yok.. bildiğin hayvan oluyor bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

cahil mi?? yok hocam olur mu cahillik değil o.. cahillik onlara iltifat olur.. insanlık yok.. bildiğin hayvan oluyor bunlar..

hayvanlara hakaret ediyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.