Şimdi Ara

Sokak köpeğine saldıran pitbull

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.liveleak.com/view?i=128_1426197752

köylüler köpeği kurtarmaya çalışıyor ama kurtarmaya çalışırken kullandıkları yöntem de pitbull'un yaptığından çok farklı değil.

• Sopa ile felan vurarak ayırsalar daha iyi olurdu ama o sırada yanlarında olmadığı için böyle ayırmaları normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemedim ama bizim köyde iki köpeği ayırmak için üzerlerine kaynar su dökerler.
  • Köpek belli ki saldırgan. İnsanların yaptıklarını onaylamamışsın ama o köpek küçük bir çocuğa saldırıp, öldürse "Bu köpekler nasıl böyle geziyor" diye şikayetçi olurdun. Şahsen ben yerleşim yerlerindeki böyle saldırgan hayvanların uyutulmasından yanayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Sopa ile felan vurarak ayırsalar daha iyi olurdu ama o sırada yanlarında olmadığı için böyle ayırmaları normal.

Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Köpek belli ki saldırgan. İnsanların yaptıklarını onaylamamışsın ama o köpek küçük bir çocuğa saldırıp, öldürse "Bu köpekler nasıl böyle geziyor" diye şikayetçi olurdun. Şahsen ben yerleşim yerlerindeki böyle saldırgan hayvanların uyutulmasından yanayım.

+++++++++++++++

• Ama pitbull un yaptigi ayip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla böyle bir pitbull görsem direk çakımı çıkarır gözlerine saplarım.
  • bende köpek besliyorum ama insan eliyle dna larıyla oynayıp vahişileştirilmiş köpeklerin beslenmesini hatta bu hale getirlmesine karşıyım.bu suçu o masum pitbull da değil.ne yapıyorsak biz insanlar yapıyoruz.
    çok üzülüyorum bu hayvanlara.yolda köpeğimle yürürken korkuyorum bir yerden pitbull mu çıkacak diye.bazen çoçukların ellerinde görüyorum bu köpekleri.
    belediye polise de şikayet ettim besleyenleri ama spnuç yok.
    hani eğitimli ellerde olsa eyvallah ama sırf hava atmak güç gösteri yapmak veya çoçukların eline oyuncak yapmak için alanlar var malasef.
    video için ne desek boş.
    sokak köpeğinede üzülüyorsun pitbullada.
    ama aynısı benim köpeğime yapsa ne yapardım diye çok düşündüm.bir şey bulamadım.
    ben tedbir olarak elimde sopa şemsiye falan geziyorum.hani döverim diye değil ilk gördüğümde anda korkutmak için.
    çünkü eğer geç kalırsanız pitbull yakalarsa kolay kolay bırakmaz.
    her şey çok geç olur.
    sonuç olarak hepsi bizim suçumuz.bu hayvanların bizim elimizden çektikleri yeter.

Allah der ki: " Hayvanlar benim sessiz kullarımdır.
    Onlar şimdi zulme susuyorlar ama Hesap Günü konuşacaklardır!.."
    Hz Mevlana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.