Bildirim
Şok ta satılacak olan bisiklet alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Iş yapmaz decathlona bak. 1 kere para ver omurluk al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alma hocam bütçeni yükselt bisikletçiyim -
İlk bisiklet deneyimi için ben decathlonu öneriyorum hiç decathlondan bisiklet almadım ama 2 arkadaşım yol bisikleti aldılar şuanda mutlular. Bende giant kadro var kapışırmı serseniz tabiki hayır ama tam bi f/p.
netten takip etsen çevrende ikinci el çok güzel bisikletler bulursun şayet alıpte binmeyen gerçekten çok, bence bu bisikleti alma biraz önce bisikletten inmiş biri olarak söylüyorum
nedeni ise devamlı masraf çıkaracak olması,bilyeleri arızalanacak ilk önce 40 -50 tl para vereceksin büyük ihtimalle. -
Bende eskiden bianki bisiklet vardi 24 vites
Vay be ne günlerdi anılarım depreşti
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu alacağına temiz kron 2. El bulabilirsin daha uzun ömürlü dayanıklı iş görür bişey olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
spor olarak yapacaksanız bu tip yerlerden alınmaz(migros, şok, oda takımı satan yerler gibi) -
Ben de de 18 vites salcano vardı knk. Biankiyle salkano, iphone la samsung gibiydiquote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Bende eskiden bianki bisiklet vardi 24 vites
Vay be ne günlerdi anılarım depreşti
Şoktaki standart market bisikleti. Çocuklara karne hediyesi olarak alınıp gönlü olsun denilen bisikletler. Amortisöre dair hiçbir şey yok. Konfora dair zaten hiçbir şeyi yok. Eğer çok şanslıysanız bu yaz sorun yaşamadan binersiniz ama muhtemelen sık sık lastik patlamasıyla uğraşabilirsiniz. Sorun bende mi bilmiyorum ama amortisör olmayan bu tip market bisikletlerine ne zaman binsem en ufak bir şeyde lastik patlıyordu. Muhtemelen bisiklette esneyecek yer olmadığı için lastikten esnemeye çalışıyordu o da patlatıyordu. Biraz daha katıp çok daha iyi bir şey alınabilir. -
Vites fren takımı komple shimano ise alınabilir. Değilse çok sıkıntı yaşarsın. Ayrıca bu tarz bisikletkerde kadro dandiktir. Ağır olur. Kadro neysede vites takımı önemli bu iyi ise alınabilir. Orda burda sürülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 9 Haziran 2018; 13:33:8 >
Demir falan oluyor bunlar acayip agir oluyor yerinden kalkmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X