Şimdi Ara

ŞOK! Sonunda Canon Pixma MP210 CL-38 CL-41 PG-37 PG-40 RESET (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
1
Favori
105.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel paylaşım ama şok olacak bir durum yok. Ben bu yöntemi biliyordum internette heryerde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 30 Kasım 2008; 15:11:06 >
  • servis modu kısmı tam olarak hangi kısım
  • arkadaşlar yptımmmmmmm ya 3 le 4 ü ben aynı anda yapmıyordum bide fişi çıkarıp çıkarıp takıodum 2 kere ondan olmuyormuş tamamdır şimdi.hatta siyah kartuş yarımdı ona hiç el değmedi daha onu bile full görüo:D:D ya bide kartuşu dolduran çoçuğa fırça atmıştım boş yere bozdun kartuşu diye neyse bi ara özür dileyim bari gidiyimde.yayında ve yapımda emeği geçen herkese başta fozus a tabi teşekkür ederim.1man1ac eywallah saolasın sende..
  • Sende sağol GeCCCe uğraştığımıza değdi sanırım, yüzler gülüyor.
  • tabiki ya değmez olurmu çok önemli bi olay bu işlemi bilmeseydik belkide 40 50 ytl verip yeni kartuş almak zorunda kalıcaktık.zaten yazıcı 100 ytl bu durumda saçmalık olucaktı.emeğinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: poyraz-

Güzel paylaşım ama şok olacak bir durum yok. Ben bu yöntemi biliyordum internette heryerde yazıyor.

Teşekkür ederim. Sizin internetten gördüğünüz yöntem tam olarak MP210 için geçerli değil. Biliyoruz ki nette hali hazırda varolan söz konusu kombinasyon, arasında MP210 model yazıcınında bulunduğu bir dünya(!) model için geçerli deniliyor. Lakin her modelde işe yaramıyor, MP210 da bunlardan biri... Daha da açık ifadesi ile nette gördüğünüz yöntem 1-2 modelde denenmiş geriside "aynı tuş takımına sahip (aynı işleve sahip tuşları var), bunda olan onda neden olmasın ki?" düşüncesi ile denenmeden listeye eklenmiş. Şöyle söyleyeyim verilen kombinasyonlar kartuşu resetlemeye yaramıyor malesef. Yani yöntem tam manasıyla eksik. Nette yöntemi gördüğünüze göre anlatımı okuduysanız sizde bunun farkına varmış olmalısınız.

• valla bencede buranın dışında bu kadar ayrıntılı başka bi yerde ele alındığını hiç zannetmiyorum.burda bu kadar ayrıntılı anlatılmasına rağmen bile anca becerdik
  • benim sorunum mp210 yazıcımın tarayıcısı renkli kartuşu dolum yaptım a ve b ikaz lambaları yanıp sönüyor ama çıktı alabiliyorum ama taramaya geldiğimde hata 2,155 tarayıcıyla bağlantı kurulamıyor hata uyarısı alıyorum ve bundan sonra yazıcı bir işlem gerçekleştiriyor diyor açıp kapatmam gerekiyor
  • Sorununu tam olarak anlayamadım ama öncelikle yazılımı kaldırıp tekrar kur ve sonrada eepromu ve kartuşu resetlemeyi dene.
  • Kusura bakmayın biraz eksiğim bu konuda . Hangi Canon yazıcı ürününü alırsak alalım , herhangi bir kartuş dolumu yapan bir yerden yararlanamayacak mıyız Canon yazıcı almamız halinde ?İlla yeni bir kartuş mu almalıyız ? Bir de çok fonksiyonlu olarak 100-200 YTL arası tavsiye edebileceğiniz kolay kartuş dolumu yapılabilinecek yani bir kırtasiyeden bile dolum yapabileceğimiz , artı kendimizde bir şırınga ile dolum yapabileceğimiz tavsiye edeceğiniz ürün var mı ?

Aklımda Canon var ama , bir tanıdığıma alacağım için ; onlar pek uğraşmayı sevmezler ; alıp ihtiyaçları dahilinde kullanacaklar ... MP210 gözüme çarpan modeli fakat , dediğim gibi kartuş dolumu sorunsuz olacak . Bana bu konuda yardım edebilir misiniz,rica etsem ?

Edit ;

Yok mu bu konuda yardım edecek olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 4 Aralık 2008; 17:28:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Kusura bakmayın biraz eksiğim bu konuda . Hangi Canon yazıcı ürününü alırsak alalım , herhangi bir kartuş dolumu yapan bir yerden yararlanamayacak mıyız Canon yazıcı almamız halinde ?İlla yeni bir kartuş mu almalıyız ? Bir de çok fonksiyonlu olarak 100-200 YTL arası tavsiye edebileceğiniz kolay kartuş dolumu yapılabilinecek yani bir kırtasiyeden bile dolum yapabileceğimiz , artı kendimizde bir şırınga ile dolum yapabileceğimiz tavsiye edeceğiniz ürün var mı ?

Aklımda Canon var ama , bir tanıdığıma alacağım için ; onlar pek uğraşmayı sevmezler ; alıp ihtiyaçları dahilinde kullanacaklar ... MP210 gözüme çarpan modeli fakat , dediğim gibi kartuş dolumu sorunsuz olacak . Bana bu konuda yardım edebilir misiniz,rica etsem ?

Edit ;

Yok mu bu konuda yardım edecek olan ?

Başlıkla çok ilintili olmasa da sorularınıza cevap vermeye çalışayım.

1- Her modelin kendine has dolum özellikleri vardır. Kimisi dolumcular tarafından garantili (çalışacağına dair) olarak doldurulur, kimileri de sadece doluma garanti verilir.

2- Yeni kartuş alıp almamanız sizin tercihinize ve seçeceğiniz modele bağlıdır.

3- Yazıcı tavsiyesi olarak şahsen kullandığım için sadece MP210 önerebilirim. (tabi kendiniz dolum yapacak ve yukarıdaki yönteme göre reset işlemini gerçekleştirecekseniz.) Diğer marka ve modelleri kullanmamış biri olduğum için önerimi başkalarından teyit etmeden kaale almayınız.

4-Dolum setleri genellikle içerik olarak birbirine benzer içerikte hazırlanmakta fakat farklılığı mürekkebin kalitesi oluşturmaktadır. PG-XX ve CL-xx serisine göre imal edilmiş mürekkepleri kulanmak daha faydalı diye düşünmekteyim. Forumda CESCESOR arkadaş ücretsiz deneme mürekkebi dağıtımı yapmakta ve alan kullanıcılar memnuniyetlerini belirtmekteler. Denemenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@Zus -- 5 Aralık 2008; 23:21:18 >

• Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için @f@Zus ... Uyacağım
  • suan mp210 modeli bulunuyor mu ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

suan mp210 modeli bulunuyor mu ki?

bulunmazmı yav heryerde satılıyor çatır çatır
  • arkadaşlar turrican arkadaşımız gib bende mp210 da bi türlü yapamadım lütfen yardım edin..

servis menüsünde girmek nasıl oluyor ya :(

süper bi hizmet yapmışsınız ama dah açıklayıcı olursanız çok sevinirim

mp210 için yapmam gerekenlr tam olarak ne dediklerinizi yapıyorum olmuo :( :(

yeni bi renkli bide siyah kartuş doldurdum acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen....

benim yapacaklarım neler şimdi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canki1903 -- 15 Aralık 2008; 12:56:55 >
  • yazıyı Okuya okuya ezbeledim okumamışsın demeyin lütfen !!

iki kartuş için yapmam gerekenler neler lütfen en kısa zamandacevp verin :S
  • Msn de kamera açma imkanın varsa yardımcı olurum. İşlemi yaptığında yazıcının verdiği tepkileri (yanan ışıkları vs.) görmem lazım da...
  • kardeş dediklerinizi yaptım şimdi düzgün çıktı alabiliyorum fakat nasıl oldu alymadım:)

bende servis menüsü çıktısı filan olayı olmadı....

kardeş msn i ekle bi daha ki kartuş aldığımda kameralı anlatırsın oke ...
  • yazıcıya sinir oldum elime gelen tuşa bastım oldu :D :D senin dediklerini de uyguladım tabi...

bi dahakinde yardımını alırım kardşim eyw saolasn
  • f@Zus ellerine sağlık... bu siteye; (zahmetli bir üyelik prosedürü izlediği halde) verdiğin kıymetli bilgiye teşekkür etmek için üye oldum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.