Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK : Yeni bir Jetta efsanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.4 TSI'ları biliyoruz. 97 oktan ve 100 oktan konduğunda arabanın gizli begirleri ortaya çıkıyor ve araba coşuyor. Porsche tokatlayanlar bile vardı. Kia'nın vitesi çat diye 4'e atarak o mükemmel torku ile neler yapabildiğini de biliyoruz. Hatta corollanın garip ivmelenmesini gizlicene saklanan atlara borçlu olduğunu iddia edenler bile vardı.

Ama bu iddia hepsini geride bırakıyor arkadaşlar.

Araç : 2008 model 6 ileri otomatik 1.9 TDI jetta

YER : Dilovasını geçerken yukarı doğru eğimli yokuşlu TEM otobanı..

Arkadaş daha önce pek gaza basmıyordu ama ne hikmetse gaz pedalının bir kademe daha gittiğini fark etmiş ve bir basayım demiş. Dilovası rampasnı aşıp, gebzeye doğru giderkenki yukarı doğru meyillerde basmış basmış basmış 200 olmuş sonra ibreye bakmamış daha gidiyormuş ve korkudan yavaşlamış 160 170 ile yoluna devam etmiş.

----------

1.9 TDI, yokuştan cıkıp yukarı eğimde 200 yapacak. onu geçtim 200 den sonra da gidicek ve korkup ayagını gazdan çekeceksin. Ben buna hayatım boyunca inanmam... içinde olsam bile ibre sapmıstır derim yine inanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacem -- 4 Kasım 2011; 10:07:01 >

• ee yani ?

çok faydalı bir konu

tebrik ederim
  • Eyim değil, eğim.
  • ADI ÜSTÜNDE JET-TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Arabayı 150-160-170'de JET'lersin ve sonra TAAAAAAAAAAAAAAA'layıp 180-190-200-210..... lara çıkarsın Allah ne verdiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 4 Kasım 2011; 10:08:07 >
  • bu da bayram geyiği herhalde...
  • yok işe geldim suan konsantremiz bozuldu tum ofis gülüyoruz yani.. 1.9 tdi daha düz yolda 200 yapsın. yokuş yukarı yani. birde arabda 260 kadran var ben 200 den sonra bakmadım daha gitti sonra bıraktım. belki gormustur falan demeye başladı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

bu da bayram geyiği herhalde...

Sizin araba kadranı görüyor mu hocam tüpte ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 Bastım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

bu da bayram geyiği herhalde...

Sizin araba kadranı görüyor mu hocam tüpte ? :D

200ü hatta 250yi bile görürüm de yan koltuğumda sesli hız uyarı radarım var.......
  • Yok kesin hata var o işte, en az 250 yapması lazım... Olmaz yani...
  • Jet motoru var onlarda sonuc normal
  • Yine bu resmi ekleyeceğim ve yine bir yönetici mesajı silecek bu resimde ne var anlamadım. Silerken bir bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olurum açıkçası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Yine bu resmi ekleyeceğim ve yine bir yönetici mesajı silecek bu resimde ne var anlamadım. Silerken bir bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olurum açıkçası :)

resimdeki gösterge opel astra göstergesi, 11 yıl o göstergeye baktım

• Hadi ordan be. O rampanın iki şeridi tırlara sol şerit ise 90-120 arası seyreden bineklere tapulu, araba yapsa yol izin vermez, uçarak mı yapmış? En çok manyak Vw'cilerden çıkıyor deyince de topa tutuyorsunuz. Alın, canlı örnek.
  • O yokuşulu virajda bırak jettanın 200 yapmasını 200 km hızla dönmesi mümkün değil yol tutuşunun jettanın mükemmel olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Yine bu resmi ekleyeceğim ve yine bir yönetici mesajı silecek bu resimde ne var anlamadım. Silerken bir bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olurum açıkçası :)

resimdeki gösterge opel astra göstergesi, 11 yıl o göstergeye baktım

Ben hala bakıyorum.

Bmw gösterge yapısına benzetiyorum, Asta G'lerin gösterge yapısını. :)

• O gordugunuz 200 ,depodaki benzinle gidebileceginiz mesafe olmasin???
    Bak gazdan ayagini cekersen 300-400 de gosterir.hem de yokus asagi,yokus yukari,park halinde...:)))
  • Bu yolda kamyonların altına girmeden 200 le dönmesi jettanın mümkün değil video isteriz bir daha yaparsa.
  • Bassam daha giderdi lafınada hastayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Bassam daha giderdi lafınada hastayım

Sonu yok zaten o 'daha da giderdi 'nin
    Bir hıza gelip de tamam abi benden bu kadar diyen araba yok hiç nedense
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.