Şimdi Ara

Şok şok şok bu araçtan bu fiyata türkiyede yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar göraldan telefonuma gelen mesajta 2008 allure 1.6 e-hdi otomatik 63 bin lira.Sitesinden baktığımda 69 bin lira.Ellerinde kalanlarımı çıkarıyolar nabıyolar 2014 ün.2.el fiyatlarına baktığımda bile 62 -63 binden aşağı deil fiyatları.

• Tutmadıgından ellerindekilri cıkartıyorlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Tutmadıgından ellerindekilri cıkartıyorlardır.

Aynen öyle :D bıktım bu mesajlardan haftada 2-3 defa yolluyolar.
  • Aradığınızda onun başlangıç fiyatı olduğunu, ama o donanımda ellerinde araba olmadığını, ellerinde olanın metalik renk+zart paket+zırt paket ile mesela 70 bin olduğunu söylüyorlar. Tamamen keriz silkeleme yani. Ben istanbuldayim gorala hiç gitmedim, numaramı nerden buldular bilmiyorum, ama bana da sürekli mesaj geliyor, bir kere aradım başıma gelen bu oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Aradığınızda onun başlangıç fiyatı olduğunu, ama o donanımda ellerinde araba olmadığını, ellerinde olanın metalik renk+zart paket+zırt paket ile mesela 70 bin olduğunu söylüyorlar. Tamamen keriz silkeleme yani. Ben istanbuldayim gorala hiç gitmedim, numaramı nerden buldular bilmiyorum, ama bana da sürekli mesaj geliyor, bir kere aradım başıma gelen bu oldu.

aramamakta fayda var o zaman :D

• Aynen oyle. Sallama bi aracti. Tutmadi ucuza veriyorlar.

• quote:

Aradığınızda onun başlangıç fiyatı olduğunu, ama o donanımda ellerinde araba olmadığını, ellerinde olanın metalik renk+zart paket+zırt paket ile mesela 70 bin olduğunu söylüyorlar. Tamamen keriz silkeleme yani. Ben istanbuldayim gorala hiç gitmedim, numaramı nerden buldular bilmiyorum, ama bana da sürekli mesaj geliyor, bir kere aradım başıma gelen bu oldu.

Harbiden keriz aviymis ha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o yaştaki arabaya çok bile

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

o yaştaki arabaya çok bile

• quote:

araba 2008 model değil, modelin ismi 2008 dostum.

yalnız 1.6 e-hdi allure için 63 bin lira çok çok iyi bir fiyat. eğer altında bir bit yeniği yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 7 Nisan 2015; 21:48:59 >
  • quote:

aynısını qashqai yapmıştı, 7000tl indirim var dediler ama araba yoktu
  • quote:

• Komşumuz 70 bine yeni aldı. Beyaz renk, cam tavan var. Mahallede 4 tane var. İkisi füme, biri beyaz, diğeri de turuncu. Turuncu olan çok güzel. Bence çok tuttu en azından bizim mahallede ix35, 2008 ve yeni 308 bolca bulunuyor.

• quote:

GÜldüm gece gece :)

• İlk çıktığında 58-59 dan piyasaya girmişti.b crossoverlar koca bir yalan olmasına rağmen allure kalitesiyle rakiplerine göre uygun.ama araç pug un son yıllardaki kaliteli araçlarıyla aynı akibeti yaşayarak tutmadı.

• hocam benim düşüncem 2008 blue hdi 75 ve 100 beygirler gelecek. ısrarlı sorularıma hayır demelerine rağmen böyle düşünüyorum. çünkü araç yok. bi kaç tane geliyor. o da active.
  • quote:

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar neden bu yorumu eksilediniz. Hep beraber + layalım.
    Fenomen olur bu.

• Ticari Etikten bihaber firmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

hocam benim düşüncem 2008 blue hdi 75 ve 100 beygirler gelecek. ısrarlı sorularıma hayır demelerine rağmen böyle düşünüyorum. çünkü araç yok. bi kaç tane geliyor. o da active.

208 e makyajda geliyor.2008 ede mutlaka gelecektir.Zamanı önemli tabi.muhtemelen 75 liği olmaz.100 lüğü gelir.motordan ziyade eat6 yı ne zaman monte edecekler.zira 208 de seçeneklerde yoktu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.