Şimdi Ara

Şok Şok.. Oyun canavarı Logitech G7 Mouse Bimeks'de 59$ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
14.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dahili pillerin ömrü dolduğu zaman naapcaz...yedği satılıyor mu? satılıyorsa nekadar bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lennoxmurat

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=6005&categoryId=1016&path=1000:1015:1016&ref=007.1

Bildigim kadarıyla bu canavarın fiyatı 109$ civarındaydı...
    Ustelik urun ile beraber 2 adet USB den şarj edilebilir Li-Ion pil de geliyor..

Urunun 2.000dpi olması, 2.4 GHz kablosuz teknolojiye sahip olmasıda cabası.
    2.4 Ghz ile beraber oyunlarda ana kaynaktan 10 metre açılınabiliyor ve kablolu kadar yuksek bir performans veriyor.

Ayrıca ışıklı seviye göstergesi, hem pil durumunu hem de o an ki hızı gösteriyor. (2.000/800/400dpi)

Kablosuz iyi bir mouse fiyatına böyle bir ürün.... mükemmell...

thx lennoxmurat seolm130 ytl verecektim

• hey gidi yaa eskiden mx310 lar vardı
  • Alıcak olanlar kacırmasın güzel fiyat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KerataKidd

Alıcak olanlar kacırmasın güzel fiyat.

bence de
  • güzelmiş
  • Güzel mouse ama siyahı olmadan almam yeşili kötü!Bu arada Creative fatality mouse ı öneririm arkadaşta var.
    Çok kaliteli..
  • ben bimeks teknoporta demo olarak siyahını görmüştüm
    tabi satıyolarmıdır bilinmez
  • ben de bu fareyi almayı düşünüyorum ama şu pil olayı yüzünden kafam karıştı. 2,5 gün gider yazıyo speclerde ama daha kısa gidiyo diyenler de var. kullananlar pil konusunda yorum yaparsa iyi olur. bir de bu kadar sık pil şarj etme yüzünden kısa sürede gider gibi geliyo piller bana.
  • siyah rengi muhteşem ama bir mouse'a o kadar veremem.
  • Ben bugün aldım. walla nediyim süper yaw. yalnız kurulum cd sinden deilde internetten güncel driver ıyla kurun.. mouse yağ gibi kayıyo be.. Yanlız oyun performansını daha denemedim açıkçası. Deneyimlerimi paylaşırım sizinle...

Alacaklara hayırlı olsun düşünenlerede tavsiye ederim..
  • hederahelix!!!

Steelpad qck i nerden aldın? faydasını görüyormusun?

quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Ordaki chip editörü ya mouse kullanmayı bilmiyor ya da ilk gelen serilerde böyle bir problem vardı...

2 Haftadır kullanıyorum , maşallah çok güzel

Logitech G7 + Steelpad qck

tavsiyemdir
  • Bende g5+ xraypad thunder 9 kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel. Daha önce mouse kulanmıoyrmuşum, keşke ben aldığımda da böyle kampanya olsaydı yaw, verdik 150 ytlyi paşa paşa zamanında
  • siyah olan çok güzelmiş yaw gözüm kaldı öteki çok çocuksu duruyor
  • ben katılmıyorum çocuksu durduğu filan yok. sadece yeşili ışıkta çok parlamış .Normal oda ışığında yeşil olduğunu bile anlamıyorsun. Ayrıca zevkler ve renkler...

quote:

Orjinalden alıntı: TheFearles

siyah olan çok güzelmiş yaw gözüm kaldı öteki çok çocuksu duruyor
  • evet rengi öyle gözüktüğü gibi yemyeşil değil. normal ışıkta petrol yeşili- siyah arası bir renk gözüküyor.

ben de aldım memnunum gayet, inşallah tıklama problemi falan çıkmaz ilerde, çıkarsa da garantisi var nasıl olsa. Kullanan arkadaşlar, pil dolunca şarj ünitesinden çıkarıyor musunuz yoksa takılı mı bırakıyorsunuz?
  • Walla ben bazen cıkarıyorum.Bazen de cıkarma tusuna basıorum ama ucunda duruyor kaybolmasınıda bu sekılde engellemeye calısıorum
    benım merak ettıgımse su sımdı sarj usbden oldugu ıcın makınayı kapattıgımızda sarj yarım kalmıs oluyor.(kı su ana kadar 3-4 sarj yaptım) 2 pilide hep normal sarj yapmaya calıstım ama makına kapanınca sarj yrm kalıor. Acaba sureklı hızlı sarj yapsam pılın omrunden daha mı az yemıs olurum dıye dusunuyorum.
    Ne dersiniz?
  • bende logitech mx610 vardı 74$ verdiğimi hatırlarım daha senesi dolmadan sol tuşu bazen 2 bazen 3 kere üsütüste basıyordu, garantiye yolladım (1 ay kaldı nerdeyse) alıcısıyla uğraşmışlar daha beter durumda geldi üstelik 2-3 defa basma hadisesi devam ediyordu. sol tuşun altına bakıp toz falan varsa temizliyim dedim mouse elimde kaldı. bir daha asla pahalı bir mouse almamaya karar verdim. üstelik halihazırda kullandığım dandik tekerlekli mouse bile senelerdir sorunsuz çalışıyor. şimdi de a4tech in 20-25$ dolarlık laser mouse larına bakıyorum, başka önerisi olan varsa ***logitech ve microsoft laser mouselar hariç*** tavsiye edebilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recursion -- 4 Mayıs 2007; 20:36:57 >
  • @ANTARES

Steelpad qck+ yiwww.shop4gamers.com adresinden aldım.Bence G7 ile çok iyi bir ikili.Fare üzerinde kayıyor ve pad kullandıgın için G7 nin altındaki skatez'lere zarar verme şansın da ortadan kalkmış oluyor.

Tavsiye ederim,oldukça makul bir fiyatı var üstelik
  • www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21814
    bu mouse nasıldır arkadaşlar.Ünlü oyuncu fatality adına çıkmış fiyatıda iyi gibi geldi.Yorumlarınız nedir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.