Sorularınızı alayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ŞOK MARKETLERİNDE 400 GÜNÜ DOLDURDUM

-
-
ininal kart kullanmayı biliyor musun şoktan almıştım. şunu merak ediyorum tüm atmlerden işlem yapılabiliyor sanırsam peki bi sıkıntı oldu karta müdahaleyi kim yapıyor? yani bu banka kartı değil sonuçta ve ben belki hesabımdan para çeken bi firmayı engellemek isticem o zaman nasıl oluyor biliyor musun?
-
Neden 3 harfli marketler zinciri?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VolcanoPowerininal kart kullanmayı biliyor musun şoktan almıştım. şunu merak ediyorum tüm atmlerden işlem yapılabiliyor sanırsam peki bi sıkıntı oldu karta müdahaleyi kim yapıyor? yani bu banka kartı değil sonuçta ve ben belki hesabımdan para çeken bi firmayı engellemek isticem o zaman nasıl oluyor biliyor musun?
Kardeş İnnial çağrı merkezini arayın yardımcı olurlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tazminata hak kazandın mı? Müdürle takışsan tazminat verirler mi?
1 yıl dolduktan sonra zaten tazmınat hakkı elde eder ama Mudurle takısmak yapılcak son seydır eger memur degılsen memursan surerler en kotu ama ozelde acımazlar :D
-
Abi yaz için işçi alınır mı ? Eylül'de 18 olacağım.
3 ay çalışıp istifa ettiğimi market sürekli fazla mesai yaptırırlar zamanında çıkamazsın sürekli eksik eleman çalışırsın sürekli WhatsApp gruplarında şunu satın şu kadar hedef yapın, Sabri Ülker yayınlarının kitaplarını satın satamazsaniz cebinizden alırsınız diyen lanet bir firma.
Dediklerim Antalya bölgesi için ama çoğu yerde aynı
quote:
Orijinalden alıntı: Ultr0n67
Abi yaz için işçi alınır mı ? Eylül'de 18 olacağım.Evet
Ama Eylül'de 18 oluyorum abi sıkıntı çıkar mı benim ya da market açısındanquote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Evet
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Ultr0n67
Ama Eylül'de 18 oluyorum abi sıkıntı çıkar mı benim ya da market açısından
Alıntıları GösterÇıkmaz
Tamamdır abi çok sağolasınquote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Çıkmaz
Alıntıları Göster
ben de calistigim sirkette 1000 günümü doldurdum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Cinali1
ben de calistigim sirkette 1000 günümü doldurdum :DHayırlı olsun kardeş bakalım ben 1000 günü görebilecekmiyim ? Şirket hangi şehirde ve hangi sektör üzerine ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Hayırlı olsun kardeş bakalım ben 1000 günü görebilecekmiyim ? Şirket hangi şehirde ve hangi sektör üzerine ?
Alıntıları Göstersiber güvenlik sektörü. Şirket ismi veremem ama Türkiyenin en büyük teknoloji şirketi yazman yeter google'a.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X