Bildirim
Şok Marketlerde Halk marka 1 KG Kaşar Peyniri 12 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bütün şubelerde geçerli olmuyor hocam -
Halk kasarlarini fason urettiriyor ve urettirdigi firmayi cok iyi taniyorum kesinlikle kalitelidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk kaşarların tadtadı berbat. Bildigin bitkisel yag, margarin kokuyor. tavsiye etmem. Ama mis kasari guzel.
şok dan halk kaşar da mis kaşar da alıp denemiş biri olarak yazıyorum. (halk 16-16,5 tl mis 18,5 tl)
halk kaşar peyniri; kaşar değil, bez tulum diye satılan naylona konulmuş ama dışı beze geçirilmiş tulum peynirleri gibi. bir kaşar peynire göre kuru ve çok az yağlı. kaşar tadı yok hiç. kaşar peynire göre sert biraz
mis kaşar alın. afiyetle yiyin. gayet güzel. yurt odasında kahvaltılarda + kaşarlı omlet yaparken kullanıyoruz 2 aydır. 1,5 haftada 1 kg tüketiyoruz 3 kişi -
Daha önce almıştım beğenmedim -
normalde kilosu 16 lira olan ama ara ara indirime giren ve 12 lira olan ahir marka kaşar markasını kullanıyorum bende öneririm A101 markası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 29 Ekim 2014; 19:37:15 > -
kaşar alırken en çok yağ oranına dikkat edin
bu tür ucuz peynirler diğerlerine oranla fazla yağlı olur ucuz olabilmesi için yağ basılır -
quote:
Orijinalden alıntı: m_atar
kaşar alırken en çok yağ oranına dikkat edin
bu tür ucuz peynirler diğerlerine oranla fazla yağlı olur ucuz olabilmesi için yağ basılır
Tam tersi kaliteli kaşar peynirinde yağ oranı yüksektir ... -
quote:
Orijinalden alıntı: robot216
normalde kilosu 16 lira olan ama ara ara indirime giren ve 12 lira olan ahir marka kaşar markasını kullanıyorum bende öneririm A101 markası
Hocam maalesef ahir marka kaşar beş para etmiyor. Denedim ve pişman oldum
Ben tost için halk kaşarını çok ama çok beğeniyorum,kahvaltıda yemek için fazla yumuşak ve yağlı,ama tost için süper -
quote:
Tost yapınca su gibi akıyor (Tüplü makine)
Mis marka daha kaliteli.
Peynirlerin üzerinde yağ oranı yazar...Kuru maddede yağ oranı % 45 ise tam yağlı,oran % 30 ise yarım yağlıdır arkadaşlar...
Bir de...Kaliteli kaşarlarda 1 kg.kaşar peyniri için 11 kg.süt kullanılır diye yazar...Yani şu sıralar tahminim üretici sütü 1 liradan aşağı vermiyordur...
1 lira olsa hiçbir masraf katılmadan 11 lira olması lazım kaşarın...Bunun içine taşıma,işçi,kdv,tırıvırı bir sürü masrafı katarsanız aşağı yukarı maliyet ortaya çıkar... -
mis kesinlikle daha kaliteki bu arada moova kaşar da asla almayın bu kadar pahalı olup bu kadar kötü bir kaşar olamaz -
quote:
Orijinalden alıntı: serden
Ben tost için halk kaşarını çok ama çok beğeniyorum,kahvaltıda yemek için fazla yumuşak ve yağlı,ama tost için süper
Kaşar niyetine olmasada peynir niyetine yiyoruz tadı çok Güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bir kere aldım, kahvaltıda misafir e ikram ettim, bana demedikleri kalmadı. Gerçekten rezalet bi kaşar
Ucuz diye kötü/vasat/düşük kaliteli malları alıp ağzınızın tadını bozmayın... İyi olanlar indirime girince alınmalı. Ayrıca bakanlığın hileli ürün satan firmaları ifşa ettiği listeye bakmanızı öneririm. -
Yağ orani %45
Her zaman stokludur dolabimda
İndirimli fiyati bu
Normalde zaten 17 lira bu urun
Bimin aknaz kaşarı iyi, ahir halk vırt zırt kaşarlardan bence çok daha lezzetlidir.Daha lezzetli diyeceğim tabiki mova kaşar o da biraz pahalı.
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- deli2go ne demek
- beşler nostalji sucuk
- kahve dünyası 1 alana 1 bedava
- atasun optik cam fiyatları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
- letgo kargo ücreti ne kadar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X