Şimdi Ara

Şok Market Heinz 700gr Ketçap 10.95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.595
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Herhangi biri dediğine göre sen bu işten anlamıyorsun.Laf olsun torbada olsun seninki.Sen git bol katkılı yerli ketçaplari tüket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 140karakter

var
    Stokta o fiyata o ürün görünmüyor.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    sizin orda yoktur
  • Ben bunun şekeri ve tuzu %50 azaltılmış olanını alıyorum işte o daha da güzel. Onla aynı performansta şekeri daha da az Tat Premium ketçap var ama daha pahalıya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 13 Temmuz 2020; 22:3:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 140karakter

sizin orda yoktur
    Normal stokta o fiyata o ürün yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Ben bunun şekeri ve tuzu %50 azaltılmış olanını alıyorum işte o daha da güzel. Onla aynı performansta şekeri daha da az Tat Premium ketçap var ama daha pahalıya geliyor.
    Tatta glikoz şurubu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Tatta glikoz şurubu var.

Alıntıları Göster
    Pınar acılı ketçap güzel, glikoz var mı bilmiyorum, mayonezi de fena sayılmaz ama nedense Trendyol’dan sipariş tamamlamak adına ( x2 calve ketçap mayonez 21,90 TL’den ) set aldım 2 adet..
    O zaman fiyatı uygun olduğundan mantıklıydı ama sonradan düşününce az ye uz ye daha mantıklı.
    Trendyol hediye çekini orantılı düşse hemen iptal edeceğim, öyle birşey de yok.

• Bunun organiği var,onu alıyordum ama kahretsin dünya kadar zam geldi,alamam artık...
  • Heinz ketçapla diğer markaları hele ki yerli markaları sakın kıyaslamayın. Midesi hassas bir insan yediği ürünün kalitesini hemen anlar. Heinz harici, yedikten sonra midemi yakmayan bir ketçap markası yok. Çünkü katkı maddesi koymayan tek marka heinz. Aynı şekilde yemek yediğimde yemeğin kaliteli yağdan mı margarinden mi yapıldığını da hemen anlıyorum. Mide yanma olayından. Heinz ketçap işinde piyasanın ilahıdır nokta. Mayonezinde katkı maddesi var o ayrı. Mayonez katkı maddesi koymadan olmuyor sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pazardan çanakkale domatesinizi kendiniz alın,evde robottan geçirip ocakta ketcap kıvamına gelene kadar kavurun,ardından baharat ekleyin,böyle gavur mallarına para vermeyin
  • Dün şokta 2 tane buldum 1 tane aldım. Acısız olması dışında fiyat çok iyi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Anpa Gross markette 7.95 TL.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hay bin kunduz...Yine mi İsrail'in oyununa geldik...

Şaka maka...Bırakın artık bu İsrail fobisini...İsrail tohumu olmasa evde domates ve daha bir çok yiyeceği yiyemeyeceksiniz...
    Çünkü ata tohumlarımız çoktan çok uluslu şirketlere satıldı...
  • extagon kullanıcısına yanıt
    ketçap ve özentilik aynı cümle içinde :D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.