Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (50. sayfa)
1 Mobil
-
-
Bunlar kasa arkasındaki indirimli ürünlerden alabilmek için ₺25 olan alışveriş tutarını ₺50 olarak güncellemişler. Ona da 1 adet indirimli ürün veriyorlar.
CarrefourSA da ₺25 olan alışveriş limitini ₺50 yapmış ama kampanyalı ürünlerin hepsinden 3 adete kadar almana izin veriyor.
Migros ₺50 harcadığın zaman seç-al broşüründeki her üründen 1 adet alma hakkı tanıyor.
A101 de her ₺10 harcamaya 1 adet indirimli ürün veriyor.
ŞOK kendini nimetten sayıyor herhalde. Daha şu QR ile win kodunu okutma işini bile adam gibi beceremiyorlar, aletleri doğru düzgün çalışmıyor kod okutacağım diyorsun kasiyerler telefonu insanın elinden kapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 23 Ağustos 2025; 21:51:51 >_____________________________ -
Win bakiyesi ile magazadan Amazon kart alınabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alınmaz. Sigara ve kodlarda kullandırmıyor.
_____________________________ -
Teşekkürler. Bimpara ile alınabilir mi peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 28 Ağustos 2025; 11:37:42 >_____________________________ -
Bim uygulamasını hiç kullanmadım, bilmiyorum.
Hocam Haziran ayında markete %30 veren bir kampanya için para yüklemiştim şok cüzdana. Bunu nasıl nakite çevirebilirim acaba? Kontör felan alınıyorsa kontör alıp hattı başka operatöre vs taşısam nakite döner mi acaba? Evde de herşey var alacak ürün yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 28 Ağustos 2025; 11:42:15 >_____________________________ -
Şok win cüzdana yüklenen bakiye nakite dönmez, geri çıkmaz. Mecbur market ürünlerinde harcanacak. İlk çıktığında denemiştim dijital kod almayı vs olmayınca hiç zorlamadım. İsterseniz market boşken kasiyere rica edip kod almayı ya da istanbul karta yüklemeyi deneyin. Olursa da buradan haber verirsiniz.
Uzun süredir sipariş verilmeyen cepteşok hesplarına (sms'le bildirim) 1000 TL alışverişe 200 win puan kampanyası tanımlanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 7 Eylül 2025; 3:9:40 >_____________________________ -
Bende yok malesef. Son sipariş 2023
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar. -
bana da sms geldi. alışverişi de yaptım ne zaman yüklenecek net bir bilgi varmı?
Şok market hediye kartın nakite dönme şansı var mı hocam? biliyor musunuz? win bakiye değil de. hediye kart (cep no ve şifre gibi bişey var elimizde)
1000/100 vermiş. 200 olsa kullanırdım. Kesmiyor %10.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Senden umudu kesmişler hocam. @Hypericum
1000 TL'ye win kamp. henüz kullanmadım ama ürün win'leri bazen hemen, bazen de günün ilerleyen saatlerinde yükleniyordu. Bir kez tümü win ödemeli siparişi komple iptal ettim, ertesi gün geri yüklenmişti. @cisem.karatas
Bir öncekinde 150 TL gelmişti. (kullanmadım) İhtiyaç yoksa bekle hocam. @Sahap08
Bu tür hediye kartlarının nakite geri döndüğünü hiç görmedim. Genelde başkasına satarak nakite çevriliyor. @kilecerme
yok
bugün aldım 1800kusurluk, ne zaman yatar acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bugün ilk defa Win puanım yatmadı sabah ice tea aldım yatmıştı, akşam da eve geçerken başka şube den aldım ama yatmadı kota sorunu da yok diye biliyorum ama
Sabahi mı bekleyim acaba kayıt için ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1000 TL'li win kampanyalarından henüz hiç faydalanmadım.
Kaçar âdet aldiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Win bakiye ile İstanbulkart yükleyebilen oldumu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android