Şimdi Ara

ŞOK FİYATA BU PERFORMANS...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ......:::: HP COMPAQ PRESARİO V3019US MARKA LAPTOPUM SATILIKTIR::::......

ŞOK FİYATA BU PERFORMANS...

AMD TRUION 64X2 1.61 MHZ (çift çekirdek)
    2 GB RAM BELLEK ( RAMLAR BUFFALODUR SİZ ANLAYIN ARTIK KALİTESİNİ)
    GEFORCE GO 6150 256+256 = 512 MB (turbo cache) EKRAN KARTI
    80 GB 5400 rpm HDD
    14.1 LCD PARLAK EKRAN
    WİRELESS
    DVDRW-CDRW
    2 SAAT BATARYA SÜRESİ
    3 USB PORT
    SD-MMS-PRO-MMC-XD CARD READER
    1394 BAĞLANTISI
    TV OUT ÇIKIŞI
    1394 BAĞLANTISI
    PCMCI YUVASI
    EXPANSİON PORT3 BAĞLANTISI
    ENTEGRE 2 ADET MİKROFON VARDIR... ( laptoplardaki ses sorununu böle halletmişler)
    XP HOME LİSANSI OLUP, VİSTA DRİVERLERI HAZIRDIR...
    AĞIRLIĞI 1.4 KG (PİLSİZ)

Ürün 2 aylık ve tetemiz olup üzerinde çizik vs kesinlikle yoktur. Sıfır ayarındadır. dokunmatik multimedya tuşları çok şık bir görünüm vermektedir... Faturası olmamakla beraber garantisi mevcuttur. ( garanti yurtdışıdır.). ürün siyah ağırlıklı ve işlemeli kasasıyla çok ama çok şık gözükmektedir...Kasada piyano malzemesi kullanıdığı için oldukça sağlam... bunun dışında ürün türkiyede üretilmeyen ve satışa sunulmayan bir ürün olup ingilizce klavyedir ancak iki güne türkçe klavyeye çevireceğim ( Klavye türkçeleştirilmiştir)...Çift çekirdekli işletim sistemi, 2 GB ramlari ve 512 Mb ekran kartı ile bir masaüstü performansı vermektedir. Bu makina ile şu oyunu oynayamıyorum demezsiniz...

...........:::::: PAZARLIKSIZ 1050 yaptım... acilen satmam lazım... TAKAS YOK. 1049 A BİLE VERMEM
    :::::............

zoom marka 4 port adsl modem verilecektir.(sıfır). Ve lütfen ilanı okurken fiyat karşılaştırması yapınız. forumda daha performanslı bi makina daha ucuza yok.

NOT: notebookun sağ hoparlör patlak. araştırdım 50 lira masrafı var.İsteyene yaptırıp gönderirim. isteyen kendi yaptırır.ama Kullanımda sorun çıkarmıyor. tek hoparlör bile çoğu notebookun hparlöründen iyi ses veriyor. ki sorun ses kartı olmadığı için ses sistemi ile kullanıyorum ve sorun yok :)

..................................................................................................

ŞU AN SÜREKLİ NETTE DEĞİLİM ÇEŞİTLİ ARALIKLARLA GİREBİLİYORUM... SİZ PM ATIN 2 SAAT İÇİNDE CEVAPLARIM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.