Şimdi Ara

Şok contigo termos 179, 199 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şok contigo termos 179, 199 tl

Banka kampanyaları paycell vs ve 25 TL üzerine indirimli ürünler ile birleşiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İgloo var A101 de o mu bumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu marka gayet kaliteli

• Bimde 220tl 1.2lt olanı 20 lira fark için koşmaya gerek yok bence acil değilse, talep yok sanırım daha da düşerlerse alırız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almayı düşünen arkadaşlar için yorum yapayım, ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Sabah 7 gibi evden çıktığım için o saatlerde sıcak su koyuyorum, iş yerinde birkaç kez açıp sıcak su alıyorum. Akşama doğru 4-5 gibi eve geldiğimde hâlâ sıcak oluyor sıcak su. Tabii ki sabahki kaynar sıcaklığına nazaran daha az sıcak oluyor ama yine de çok çok iyi bir performansı var. Tutma kısmı çok kullanışlı. Tavsiye edebilirim, bu fiyata gayet iyi hatta, geçen sene bu fiyattan almıştım ben.

• bulunduğum mahalledeki bimde 470ml olanı 149 tl ya satılıyor bunu mu alsam yoksa 120tl ya satılan 500ml spigeni mi kararsız kaldım

• metalika M kullanıcısına yanıt

contigo küçğk termos kulanıyorum. bimde satılan model. içme yeri var. düğmeye basıp içiyosun. sabah 7.30 da dolduruyorum. 11 gibi içiyorum. içilebilir sıcaklıkta oluyor. bennfiltrenkahve içtiğim iöin mecbur bunu kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 LT Dağcı Çantası 299 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • contigo bır kere sert yere duserse, sıcak tutma ozellıgını yıtırıyor zamanında amazondan ıkı tane almıstım

• 89 liralık colorado alan oldu mu.

alet nasıl?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.