Bildirim
ŞOK - Bluetooth Kulaklık - Güncellendi : 15 ŞUBAT (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Iphone' dan Kanye West - Fade dinledim
Basslar tatmin edici
Yalnız kulaklığın süngeri terletiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan_dk
Sabah şubenin önünde 5 dakika bekledim.
Kasada sadece 1 tane siyah renk vardı hemen aldım.
Alır almaz içindeki garanti belgesini çıkartıp kaşelettim.
Hocam geçerli olması için kaşeletmek mi gerekiyor? Hiç bilmiyorum da? Bende kaşelettireyim mi? -
Hocam Piranha söz konusu ise normal.
Cin den bir firmayla anlaşıp Piranha ismini bastırıyor ürüne ve kutuya. O kadar Piranha için
quote:
Orijinalden alıntı: ellekem
Hocam Piranha söz konusu ise normal.
Cin den bir firmayla anlaşıp Piranha ismini bastırıyor ürüne ve kutuya. O kadar Piranha için
Düşünmüştüm aslında :)
Neyse yarın deneyeceğim İNŞALLAH bulabilrim -
Keske guncellemek yerine yeni konu acilsaymis. Yorumlar cok karisik.
Bilgisayara bağlantısını bir türlü yapamadığım için elden çıkarmayı düşünüyorum.Telefonumu ise tanıdı görüşme yaptım,müzik dinledim.Fonksiyonlar normal.
İzmirden isteyen varsa elden verebilirim.Renk:Siyah... -
Windows 7'de bende de sıkıntı var ama windows 10'da sıkıntısız çalışıyor. Asıl windows 7 için almıştım ama çalışmadı bir türlü. -
Arkadaşlar bu cihaz oyun konsoluna bağlanabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: RoBiN*
Windows 7'de bende de sıkıntı var ama windows 10'da sıkıntısız çalışıyor. Asıl windows 7 için almıştım ama çalışmadı bir türlü.
Windows 7 sürücüsü olan var mıdır acaba?Hangi Çin firmasına yaptırıyor bilsek belki sitesinden indiririz. -
Qcy qy12 modelini aldım 1 aydır kullanıyorum ancak sebebsiz şekilde kopmalar oluyor . Şöyle max 100 lira civarıma ses kalitesi güzel şarjı iyi giden kulakiçi kulaklık tavsiyesi olan varsa çok sevinirim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bugüne özel mi yoksa yarında bulunur mu beyler?
Bugun baktım ama birsey bulamadim, arastirmaya devam edecegim, bulursam size haber veririm
Bulamayan olursa bugün aldığım siyah renkli kulaklık satılıktır.İlgilenenlere... Yer:İzmir
Hocam satılmadan driverı bulursanız kullanacağım -
İnşallah hocam
-
Adana içi elden teslim beyaz renk istiyen varsa veebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3206 -- 16 Şubat 2017; 9:37:41 >
Sabah aldim iphone'la, win 10 laptop ile sorunsuz baglandi. Konusma yaptim, muzik dinledim. 29₺'lik bir urun icin bence cok iyi. Ayri olarak iphone'da sarji da gozukuyor. Bende Sony marka kulaklik vardi onu biraktim bunu kullanicam. Laptopu lcd'ye baglayip kabloyla ugrasmadan( ki kisa geliyordu Sony) film izlemek mukemmel olacak sirf bunun icin aldim aslinda.
Bugün arasam var mıdır beyler?
Bende merak ediyorum. Ps3 e bağlanır mı?
Ben dün bulamadım. Hemen bitmiş. Bakın ama kalma ihtinali düşük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X