Bildirim
ŞOK - Bluetooth Kulaklık - Güncellendi : 15 ŞUBAT (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende az önce aldım piranha olan modelden bilgisayardan nasıl bağlantı yapıcaz eski bir bt alıcı var onu taktım ama bağlantı kuramadım henuz ayrıca oyunlarda falan iş görürmü sizce -
Dostum hafıza kartı desteği yok olsa idi kutu üstünde yazardı sade kulaklık -
Acma tusuna 3 sn basili tutuyosun acikiyor zaten ingilizce acildi falan diyor sonra ben telefondan bluetooth'u actim aradim cikincada baglan dedim sende pc den ayni islemi yapman lazim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oilk mesajin guncellenmesi gerek daha once satilanla ayni ozellikte degil cunki.
İlk konu güncel zaten hocam. Arkadaş alta bilgi amaçlı eski satılan blitz kulaklığın fotosunu eklemiş. Bu yeni gelen ise piranha marka ve özellikleri farklı.
gittigidiyor ve n11de 32tl+kargo olarak satılıyor. ses kalitesi nasıl acaba değer mi?
TEŞEKKÜRLER hallettim bağlandı ses tatmin edici düzeyde pc den müzik açtım yan odadan dinleyebiliyorum teknik özellik bakımından öncekimi daha iyi yoksa bumu bilgisi olan varsa sevinirim ürünün resmi satış yeri bulamadım internette birde detaylı özelliklerine bakmak ve fiyat için -
-
Kulaklıkta mikrofon var mı? Resimlerde göremedim.
takibe takip
Kalite beklentisi olanlar almasın. -
SMART TV de deneyen oldumu?Çalışıyormu? -
İphoneye sadece başka telefondan bluetooth ile birşey gönderemiyoruz onun dışında bluetooth ile kulaklık felan herşey bağlanabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende beyaz renginden aldırdım. Akşam deneyelim bakalım. Önceki kulaklıktan daha iyi duruyor. En azından renk seçenekleri daha iyi.
Şoktan Piranha marka aldım bt ile tele bağladım iyi cihaz da hala sesini kısamıyorum cihaz üzerinden şarkı atlayıp duruyor yardım lütfen
Tamam buldum sonuna kadar çekeceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr A -- 15 Şubat 2017; 15:50:42 >
55" Vestel tv,me tanıttım bundan önce ki modeli. gece millet yattığında iyi oluyor kimseyi rahatsız etmiyorum.
-
Arkadaşlar kablo desteği de var mı? Bilgisayarda Bluetooth olmadan kullanabilir miyiz?
Arkadaşlar gittiğim şokta piranha gelmemiş fakat onceki blitz marka olanın yeşil siyahından kalmış. Alınır mı kıyaslayabilecek olan var mı ikisini?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X